marzec39 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam padła mi skrzynia biegów szukam i nie mogę znaleść o numerach 0554656FRL 6-cio biegowa mam pytanie czy można założyć o innym kodzie skrzynie biegów również 6-cio biegową i czym one się różnią? w mojej coś padło i strasznie jargocze na każdym biegu. szukam na necie i nic nie mogę znależć sensownego piszą że pasuje HCF ale już z pasata B5 do a4 nie pasuje mimo takiego samego kodu silnika. ---------- Post dopisany 15-10-2013 at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany 14-10-2013 at 15:02 ---------- Znalazłem temat na forum passata ale mało piszą o FRK ---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:30 ---------- Wymiana skrzyni biegów 1.9 AVF 6bieg. ---------- Post dopisany 01-11-2013 at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany 15-10-2013 at 13:31 ---------- Witam ponownie postanowiłem naprawić swoją skrzynie po rozebraniu brak uszkodzen łożyska całe delikatnie podbarwione wszystkie (stożkowe) na mechanizmie róznicowym i na wałku głównym synchronizatory chodzą olej był zakupiłem dwa łożyska straszna męka ponieważ docisk łożysk jest rególowany podkładkami i zastanawiam się czy nie dać sobie spokoju ze swoją skrzynią bo łożyska na wałek główny będą mnie kosztowały 800zł za dwa łożyska czy szukać jakiejś innej bo FRL wogóle nie widać moja skrzynia wygląda dosłownie jak ta z aukcji ale gdy zadzwonie zapytać o kod skrzyni to się nie zgadza Kolekcje - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi