Biszczan Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Witam:hi: Po doprowadzeniu do ładu serii przyszła pora na modyfikację softu. Długo jeździłem autem, które miało 90,7km:facepalm:. Zdrową serią jeździłem od stycznia tego roku (zrobione pompki). Po modyfikacji jest jeszcze lepiej, a na przyszły rok chciałbym coś pomodzić z podzespołami jak bozia da zdrowia i pieniążki Oto wykresy: Seria przed i po: Po modyfikacji: Pozdro !
spknet Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 fajnie niutków przybyło widzę ze jesteś z mysłowic można by sie kiedyś ustawić na rolke
Biszczan Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 fajnie niutków przybyło widzę ze jesteś z mysłowic można by sie kiedyś ustawić na rolke Spoko
lukjar7 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 co bylo dokladnie nie tak z autem ?
Biszczan Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 co bylo dokladnie nie tak z autem ? Ciężko odpalał przy ujemnych temperaturach, brakowało mocy, po wciśnięciu pedału gazu w podłogę przyspieszał dopiero po jakichś trzech sekundach, ogólnie silnik pracował jak traktor, na biegu jałowym rzucało nim na lewo i prawo, podczas przyspieszania telepało całą budą. Jadąc pod górę na 4. czy 5. biegu nie było mowy o tym by przyspieszyć, musiałem redukować bieg, jak się również okazało palił więcej choć jadąc spokojnie mogłem na trasie uzyskać 5,5L/100km
Rekomendowane odpowiedzi