andynl Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Nie wiem czy w dobrym dziale to wklejam najwyżej mnie przerzucicie:decayed: Znalazłem uchwyt do kubków do tylnego podłokietnika tylko teraz nie wiem czy da się to wstawić w mój podłokietnik. Czy może ktoś z was produkował coś takiego lub wie coś w tym temacie? zamieszczam fotki uchwytu i mojego podłokietnika.
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Do wymiany cały podłokietnik
andynl Opublikowano 18 Października 2013 Autor Opublikowano 18 Października 2013 No już swój rozebrałem i doszedłem do tego samego wniosku:facepalm: Czyli nie będę sobie szanownej zawracał
frog125 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Też szukam podłokietnika na kubki z tyłu tylko że do sedana poza tym nie mam przelotki z tyłu a bardzo by się przydała
andynl Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 Też szukam podłokietnika na kubki z tyłu tylko że do sedana poza tym nie mam przelotki z tyłu a bardzo by się przydała Ja rozebrałem ten zagłówek z nadzieją że jakoś może wcisnę ten uchwyt na kubki ale niestety nie ma do czego się tam przyczepić i dałem sobie spokój. Może kiedyś gdzieś się trafi to kupię cały.
Rekomendowane odpowiedzi