musznik Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Witam.Mam zamiar zmienić kaseciaka chorusa na coś innego,raczej nieoryginalnego.Nagłośnienie standard 2 głośniki w drzwiach i 2 w tylnej półce. Na radio przeznaczyłem budżet 500zł.Chce by podświetlane było zgodnie z konsolą.Może ktoś z was ma w swoim audi jakieś fajne radyjko które ładnie gra i mógłby polecić.Czekam na propozycje.. z góry dzięki.
Brachi Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Mam Alpine CDA 9884 i jestem zadowolony ,4 kolory podswietlania (w tym czerwony). Jak znam życie , szybko dojdziesz do wniosku , że trzeba dodać wzmaka i lepsze głośniki , a to radio świetnie daje radę gdyż ma 3 pary chinch 4V . Jeśli chodzi o Alpine w tej kasie szukaj nawet używki CDA niż nowego CDE (wersja budżetowa) Dobre są Kenwoody i Pioneery ,Clariony też ale mająnie ciekawy design (rzecz gustu) Wystrzegałbym się Sony (nienaturalny ,sztuczny ,podrasowany dźwięk)
musznik Opublikowano 18 Października 2013 Autor Opublikowano 18 Października 2013 Kupiłem clariona cz702e i jestem niezadowolony,chce zmienić.Pioneer miałem p85bt w poprzednim aucie.Radio godne polecenia lecz nie pasuje wyglądem ani podświetleniem do audi.Pioneer wydaje mi się ciekawy ale nie wiem jaki konkretnie model.
Brachi Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Alpine CDA-9884R USB 3RCA 4V 4kolory podświetlenia (3628700996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ALPINE CDA-9884R AUDIOFILSKI MODEL !!! (3633569026) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Multis Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Witam. Ja nabyłem Pioneer DEH-8400BT , daje radę z fabrycznym, lepiej niż ori. Kolorów do wyboru, 2xUSB SD/CD no i bluetooth audio. Boli że nie gada z FIS`em. 649 z przesyłką
Rekomendowane odpowiedzi