jordan233 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 tak jak w tamacie ,jakich kosztow trzeba sie spodziewac w tym audi?chodzi mi jak z naprawa i czesciami,ile za wymiane uszczelek pod glowicami? co ile wymiana oleju??ile za wymiane gumek na popychaczach?? jakby czasam izaczol kopcic ,ogolnie prosze o porady,ma m2.8 174ps przebieg 153tys ,zalalem wlasnie olej CASTROL MAGNATEC polsyntetyk 10w40 powinien byc ok,piszczie jakie naprawy przezyliscie
Hugo Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaraz dostaniesz opiernicz od wszystkich , że zalałeś Castrola :053:
jordan233 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2006 dlaczego ????????? cos nie tak????? kur............a!!!!!! wydalem za 5l 160zl ,wziąłem najlepszy polsyntetyk i do bani????
Hugo Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Bo Castrol to najczęściej podrabiany olej w PL i bardzo łatwo wwalić się na mine :/
jordan233 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2006 aaaaaaaaa o to chodzi,o to sie nie martwie biore z bardzo pewnego zrodla,ten olej mial nawet plomby na sobie ,a myslalem ze ten olej to jakis felerny czy cos takiego,jesli chodzi o wlasciwosci to jest ok??? do tego silnika??mialem wybor miedzy mobilem a castrolem,i wybralem o polowe drozszego castrola
pet3r Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 rozne rzeczy mowia o Castrolu, np znajomy mechanik smieje sie jak slyszy to slowo moj ojciec od 11 lat smiga na Mobil 1 pelen syntetyk, ja wlewalem tez Mobil 1 ale polsyntetyk.
Gość zdeniu Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 zgadzam się z pet3r, rozne rzeczy mowia o Castrolu, ja od 8 lat latam na castrolu we wszystkich dotychczasowych autach i jest wszystko super :621:
Rekomendowane odpowiedzi