Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] by maniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:facepalm:

dsc_0513zis20.jpg

10423586_683012628424942_288461250_n.jpg?oh=486e5b53641a64521760bca9fef515b3&oe=538FD764&__gda__=1401967993_37b954d9d28c05f5a51c33d05cd3d00f

Opublikowano

Tak miło się czytało ten post, ....

i te ostatnie foty :facepalm: masakra!!! Jak to się stało?

Opublikowano
  • Autor

No niestety, przód cały rozwalony. Jechałem drogą z pierwszeństwem, droga dwupasmowa oddzielona płotkiem... żółte audi jechało z naprzeciwka i skręcało w lewo na skrzyżowaniu, a po mojej stronie też ktoś skręcał w lewo i pewnie dlatego kierowca avanta mnie nie widział i myślał, że zdąży...ale mu nie wyszło.

Zobaczymy na ile wycenią szkodę.

Opublikowano

szkoda ... a juz tak zacnie wygladało

Opublikowano

co dalej ? fura zostaje czy poddajesz sie ?

edit: podluznice j**niete ?

Opublikowano

najgorsze jest to że obydwa auta poszkodowane to audi...:cry:

Opublikowano
  • Autor
co dalej ? fura zostaje czy poddajesz sie ?

edit: podluznice j**niete ?

Chyba nie, dzisiaj albo jutro mechanik ma podjechać to będziemy oglądać co trzeba wymienić. Fura zostaje, zobaczymy ile z ubezpieczenia dadzą.

najgorsze jest to że obydwa auta poszkodowane to audi...:cry:

No niestety, tak się złożyło. Koleś mówił, że niedawno kupił, bezwypadkowa i się długo nie nacieszył...jeszcze jej nie przerejestrował.

Opublikowano

dobrze, ze nie zdazyles pomalowac maski.. Stłuczki podstawa tuningu ! Lampy odrazu od Gwertego bierz, niech robi USy z bixem ! Powodzenia w wyjsciu na prostą z autem :wink:

Opublikowano
  • Autor
dobrze, ze nie zdazyles pomalowac maski.. Stłuczki podstawa tuningu ! Lampy odrazu od Gwertego bierz, niech robi USy z bixem ! Powodzenia w wyjsciu na prostą z autem :wink:

Jeszcze miałem błotniki poliftowe ładować, ale na szczęście jeszcze kurier nie dotarł..to by dopiero była strata...już od dawna miałem taki plan z lampami, może po tym zdarzeniu się w końcu uda go zrealizować, dzięki wielkie, przyda się :wink:

Opublikowano

no to tym bardziej spoko, takze laduj teraz przodzik poliftowy caly :wink: byle ubezpieczyciel nie przyciulal i wyplacil jak nalezy :)

Opublikowano
  • Autor

Maskę lift już mam zaklepaną, błotniki są, jeszcze zderzak polift, chociaż eSowy też by robił robotę :wink: Jak dobrze wypłacą to będziemy myśleć.

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ----------

Lewa podłużnica jest pęknięta, na 100% szkoda całkowita. Zobaczymy na ile wycenią i ile dostanę, a później decyzja co dalej.

Opublikowano

zaprowadzaj auto do mechanika/blacharza-lakiernika i niech warsztat robi wycene wtedy beda musieli dac tyle ile z kosztorysu wyszlo od mechanika. Moj straszy jest lakiernikiem i robi wlasne kosztorysy i praktycznie zawsze potwierdzaja jego kosztorysy z drobnymi poprawkami.

Opublikowano

jakbyś potrzebował to mam podłuznice w kolorze :decayed:

Opublikowano
  • Autor
zaprowadzaj auto do mechanika/blacharza-lakiernika i niech warsztat robi wycene wtedy beda musieli dac tyle ile z kosztorysu wyszlo od mechanika. Moj straszy jest lakiernikiem i robi wlasne kosztorysy i praktycznie zawsze potwierdzaja jego kosztorysy z drobnymi poprawkami.

Ale jak naprawa przekroczy wartość samochodu to zrobią szkodę całkowitą tak czy siak... :facepalm:

jakbyś potrzebował to mam podłuznice w kolorze :decayed:

Dostanę kosztorys to będę myślał dopiero, chyba że sprzedajesz na raty bez pierwszej wpłaty :decayed:

---------- Post dopisany at 18:43 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ----------

dsc_0518i0afh.jpg

dsc_0518i0afh.jpg dsc_0519zzxk6.jpg dsc_05202cxzv.jpg dsc_0521gyymp.jpg dsc_0523g5zb5.jpg dsc_0529ezyg4.jpg dsc_0535uryfa.jpg dsc_0538gzli0.jpg

Opublikowano

Daj znać jak ci wycenili tą szkodę

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wstępnie wycenili na 5300, ale auto trzeba dać na ramę, wstawić dwie podłużnice i zrobić wieniec...po kosztach może bym to zrobił, ale to już nie będzie to. Teraz w planach sprzedać "wrak" i obejrzeć się za jakąś b5 z V6 w Quattro.

---------- Post dopisany 19-06-2014 at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany 13-06-2014 at 15:26 ----------

Jak nie sprzedam w całości, to będę rozkręcał na części. Ktoś coś? Silnik adr po wymianie rozrządu, maglownica po regeneracji 5msc temu...

---------- Post dopisany 23-06-2014 at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany 19-06-2014 at 13:23 ----------

Temat do zamknięcia, sprzedana w całości.

dsc_0575scswj.jpg

---------- Post dopisany 14-07-2014 at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany 23-06-2014 at 19:11 ----------

163331929_4_1000x700_u4k0y.jpg

Poskładali, skręcili przebieg i sprzedają :decayed:

audi a4 1.8 b/gaz '98 LPG Inowrocław

Opublikowano

Wrzuć na wykop.pl czy coś takiego:whistling:

Opublikowano

Ale ramkę klubową to powinieneś zrzucić przy sprzedaży auta :facepalm: Albo coś z moimi oczami nie tak albo widać perfidnie że maska inna...

Opublikowano

Pewnie kupili w kolorze i dlatego piszą, że niemalowana.

Poduchy odpaliły? Chyba nie. W sumie do wyklepania była, dużo się nie napracowali.