Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaka aktywna piana i szampon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pafcio

sugerujesz by ten Kwazar odpuscic ?

Opublikowano

Zdecydowanie

Opublikowano

ja sie nie zgodzę

, może nie jest to piana jak z PA ale nie odbiega znacząco od konkurencji a nie trzeba nic modyfikowac kombinowac robić dziurek w rurce itp...

Sugerowanie sie youtubem... cholera wie co nalali, nie wszystkie piany pinią tak samo. Pytanie czy czlowiek na filmie ma pojecie o detailingu czy tylko kazali mu do filmu.... wiec... ja bym kwazara nie skreslal ostatecznie

Opublikowano

Natomiast ja sie nie zgodze, ok Gloria swoje kosztuje ale robi wg mnie robote:

Kadzy cos dla siebie wybierze:wink:

Opublikowano

hm

jest światełko w tunelu

chyba więcej filcu muszę wrzucić ....

ile tego napchaliście?

ja dałem na razie dwie podkładki, zrobiłem próbę na płynie do naczyń

jest piana, choć się leje po ścianie i konsystencja średniawa

jakby kierunek został obrany

może Valet się tak nie daje zmiękczyć bądź też więcej filcu?

w końcu skończę ten temat ..... :facepalm:

Opublikowano

Kamyk, u siebie używam wkładek od glorii - czerwonej, czarnej i niebieskiej ,najlepszą konsystencję uzyskuję na czerwonej która ma bodajże 3 filce, myślałem że robiłeś próby z ilością filców, na tym polega zabawa żeby sobie dopasować pod siebie, ilośc filców + roztwór , raz sobie dobierzesz proporcje i śmigasz. Plus marolexa na glorią i innymi jest większe ciśnienie robocze, oczywiście mówię o wersji 2 l , wypalenie jednej dziurki w rurce chyba nie jest aż tak uciążliwe :wink: tak wygląda lanca z wkładką: 16ba03.jpg

Opublikowano

Dzis akurat bede bawil sie epoca - zobaczymy co z tego wyjdzie :wink:

Opublikowano

Kamyk, jak nie masz już siły grzebać przy marolexie to tu jest na niego chętny,nie wiem czy masz konto na KA- Kosmetyka aut :: Zaloguj

Opublikowano

cholera jasna

tej czerwonej to ja w ogole nie mam, tylko koncowke spieniajaca...... :eusathink:

Opublikowano

Bo Ty pewnie kupiłeś same filce, u mnie w tej czerwonej są 3 filce, mam jeszcze niebieską(2 filce) i czarną(4 filce). Dzięki wkładce nie mam problemu z przemieszczaniem się filców ,może u Ciebie te filce wędrują albo źle się układają, nie mam pomysłów już co robisz nie tak, ja bym marolexa nie zamienił na żadną Glorię czy Epocę , tu mam i opryskiwacz i pianownicę w jednym :wink:

Opublikowano

a cos Ty

ja to kupilem tylko sama koncowke (plaska dysze spieniajaca), a potem przedluzke

filce - wyszedlem z zalozenia ze sam zrobie, tak jak inni zreszta pisali

takze tak to u mnie wyglada

moze stad caly ten balagan :facepalm:

Opublikowano

aa, to na "stówę" tu leży problem, z docinanymi filcami tak jest , a to się przesuną i zatkają dyszę a to za cienkie lub za grube. Byłem przekonany że kupiłeś filce od glorii, tak że jakbyś chciał jeszcze się bawić to kupuj od razu całe wkładki z filcami a nie same filce , wtedy przekładasz sobie szybko wkładkę na taką jaka Ci pasuje, cena wkładek taka sama jak samych filców :wink:

Opublikowano

dawaj linka .....

Opublikowano

Robilismy dzis z Glorii FM10 na niebieskiej - szlo wykwitnie, ale nadymac sie trzeba:kox:

Opublikowano

Griffe , w prosty sposób można zrobić sobie wersję "dla leniwych" , montuje się zawór motocyklowy i łączysz się np.. z kołem zapasowym czy kompresorem :wink: , czego to człowiek nie wymyśli żeby się nie narobić :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

20 sekund to u mnie max czas pryskania, potem znowu musze robic cisnienie

tez tak macie, czy dluzej ?

Opublikowano

dłużej, im większy baniak tym dłużej pryskasz, u Ciebie pod koniec będzie dłużej bo więcej dopompujesz