Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Felgi z b5 do b6 podejda??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie. Czy felgi z b5 podejda do b6 ?? Jesli bylo takie pytanie to sory i prosze o przesłanie. Pozdr

Opublikowano

Podejdą.

Opublikowano
  • Autor

rozstaw srób napewno ale dokładnie chodzi mi o centralny otwór bo gdzies to słyszałem ze w któraś stronę nie podejda

Opublikowano

otwór centralny jest taki sam ,dopiero w b8 jest większy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

ok dzieki wielkie za wytlumaczenie :)

---------- Post dopisany 28-11-2013 at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany 27-10-2013 at 13:01 ----------

Pany felga z b5 15 nie podejdzie do b6 na tyl bedzie ale przod nie bedzie. Zacisk chamulca jest wiekszy i felga nie wejdzie

Opublikowano

Podejdzie jesli nie masz wiekszych hebli jak 288mm.

Opublikowano
  • Autor

Czyli ze sa zalozone wieksze heble mam rozumiec. Z jednej strony fajnie a z drugiej mam 4 15 nowki nie potrzebne :(;(:(;( normalnie kosmos tys w plecy. Moze je wymienie. Oby

Opublikowano

Najlepiej albo zmierz jaka masz srednice hamulcow , albo po prostu przymierz felge 15 i bedziesz mial pewnosc, moze sie okazac ze podejdzie ta 15

Opublikowano
  • Autor

Juz to zrobilem i nie wejdzie właśnie :(

Opublikowano

No to z przodu wchodzi a z tylu nie? A jakie masz parametry tych felg, co je blokuje dokladnie w tym heblu? Bo az dziwne zeby ktos tyl powiekszyl a przod seryjny zostawil. Na tarcze 312 juz 15ka nie wchodzi bo zacisk przeszkadza

poszlo w eter z radia

Opublikowano
  • Autor

Odwrotnie kolego tyl wchodzi a przod nie. Blokuje go zacisk tarczy. Otwory sie nie zgrywaja fela jest po zkosie gdy naciagne na otwory

Opublikowano

no to hebel masz min312 i tyle, nic nie zrobisz:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Nie da rady nic z tym zrobic?? Jakas moze dystansa by pomogla??

Opublikowano

pierw zmierz srednice tarczy to wszystko wyjasni, później podaj paremetry koła w szczególnosći wartosć et

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam jak w temacie. Czy felgi z b5 podejda do b6 ?? Jesli bylo takie pytanie to sory i prosze o przesłanie. Pozdr

b5/(B5 lift) to 6J15 ET45, b6 to 6,5J15 ET33 (dane z niemieckiego katalogu) jeśli nie masz mocniejszych hamulców z przodu to wejdą (Audi jest dosyć tolerancyjne - to nie renault :grin: ) tyle tylko, że schowają się w nadkolach

wychodziły modele ze wzmocnionymi hamulcami na 16" .... 7J16 ET42

Opublikowano

b5/(B5 lift) to 6J15 ET45, b6 to 6,5J15 ET33 (dane z niemieckiego katalogu) jeśli nie masz mocniejszych hamulców z przodu to wejdą (Audi jest dosyć tolerancyjne - to nie renault :grin: ) tyle tylko, że schowają się w nadkolach

wychodziły modele ze wzmocnionymi hamulcami na 16" .... 7J16 ET42

wszystko zalezy od modelu felgi, a nie od modelu nadwozia, audi w swojej gamie ma bardzo dużo felg

VW Audi Felgenprogramm 15 16 17 18 19 20 21 Zoll

a co do wzmacnianych hebli, to wszystko było zalezne od wersji silnikowej:wink:

Opublikowano

Kowi87 .... wszystkie parametry które podałem dotyczą felg stalowych montowanych fabrycznie w danych modelach audi - takowy katalog dostaję co roku z Niemiec (na zakład).

Opublikowano
Kowi87 .... wszystkie parametry które podałem dotyczą felg stalowych montowanych fabrycznie w danych modelach audi - takowy katalog dostaję co roku z Niemiec (na zakład).

a no wybaczam, myślałem że stalówkami mało kto sie tu jeszcze interesuje:decayed:

Opublikowano

:wink: wyobraź sobie, że czasy kiedy kilka kompletów nowych alu dziennie schodziło, już dawno się skończyły :kwasny:

obecnie głównie stal, ew. jakieś używki alu ....

no ale A4 klub.pl to nie zwykli zjadacze chleba :wink: