Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jakiej firmy sportowy wydech przelotowy do A4 B7 2.0TDI?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, możecie udzielić kilku rad?

Mamy MG Motorsport, mamy Milltek i kilka firm realizujących takie montaże, m.in. Pachura lub BEST Performance, mamy Ulter i inne. Co najlepiej wstawić?

Proszę o niepisanie, że do TDI nie potrzeba itd. Będę wdzięczny za wypowiedzi :) Joł.

Opublikowano

Millteka wszędzie dużo na filmikach na YT u ludzi z różnych krajów Europy, wydaje mi się, że ta firma jest dobra ale cena widzę spora w porównaniu do 100% hand made w MG Motorsport. A co myślisz o Ulter?

Opublikowano

Nie wiem ile sobie za tą usługe krzyczy MG. Jak pytałem za wydech do BMW E65 3.6 V8 to napisali między 4-8tys

---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 18:58 ----------

Militek w 2.0 TDi

Opublikowano

w MG Motorsport do 2.0 TDI na jednej osi 2,400 brutto czyli niby niedrogo i do tego tłumik na zasadzie siły odśrodkowej, Polacy pewnie umią to robić bo tam w wydechach filozofii nie ma więc nie wiem czy przepłacać za angielską markę, hmmm, ktoś coś?

Opublikowano
do tego tłumik na zasadzie siły odśrodkowej

Co to znaczy?

Opublikowano

No to jest jakby mechaniczna sterowana automatycznie mini przepustnica tak jakby :P czyli jak jedziesz wolno to jest względnie cicho, jak dasz wp***dol to zaczyna hałasować na maxa.