Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy do B6 Avant Wejdzie wózek?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A może inni użytkownicy też się wypowiedzą którzy mają 2 dzieci jak im sie jeździ A4 B6 Avant jako autem rodzinnym. Wydaje mi się, że z tym modelem jako auto rodzinne nie jest tak tragicznie.

Opublikowano

Spodziewam się właśnie córeczki, na dniach już będzie z nami :) a wózeczek kupiony jest już od miesiąca, pytanie Twoje jest trudne jednoznacznie określić, bo wiesz kwestia wózka :) jak masz bliźniaki to ciężko, no i sam wózek są zgrabniejsze, możliwie ładnie składające się które elegancko wejdą. Mój bez kłopotu się mieści, i jeszcze jest miejsce na dwie torby, tak więc to kwestia też samego wózka.

---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ----------

riko_alpina_fotelik_01.jpgJa mam coś tego typu, zgrabny i ładnie się składa.

Opublikowano
  • Autor

Ja będę miał wózek Tako Jumper X może ktoś z Was kojarzy. Szwagier taki ma i do jego Merivy wchodzi więc myslę, że do B6 wejdzie bez problemu.

Opublikowano

U mnie wygląda to mniej więcej tak:

Dwie torby, wózek, śpiworek pełny zabawek, przed wózkiem leży 3kg jabłek :grin: i buty (kilka par). Jak widać jeszcze jest miejsce na lodówkę i zakupy :wink:

DSC_0478x.jpg

Opublikowano

Ktos tu wspomniał o A6 C5. W środku jest mega, bardzo wygodnie, dużo miejsca dla każdego nawet bardzo wysokiej osoby ale bagażnik jest bardzo podobny jak w B6. Tez metr na metr. Są dość obszernie zabudowane boki bagażnika i przez to jest ograniczony dopiero na wysokości szyb jest duuużo szerzej.. Nie mniej jednak z wózkiem Tutek Grander z gondolą jeżdzimy na wyjazdy tygodniowe. Fakt załadowany prawie po dach ale jeszcze nie miałem tak żeby się nie zmieścić.

Opublikowano

Hehe u nas wyglądało podobnie. A4 B6 Avant było dużym autem dopóki jeździliśmy we dwójkę. Do niedawna każda nasza podróż wyglądała podobnie, wózek Mutsy, dwie walizy, lodówka i tyle :) Teraz młody zastrajkował, wózkiem jeździć nie będzie i znów jakoś miejsca więcej. Postaram się wrzucić fotkę z załadunku :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Opublikowano

Mój kuzyn ma taki wózek i jechaliśmy w 4 nad morze plus dzidzia oczywiście i wszedł wózek, gondola, 2 torby mniejsze dziecka, 2 większe nasze i plecak plus żarcie. No i jakieś koce, buty itp ale to poszło trochę w podłogę. Da rady zapakować B6 ładnie.

Opublikowano

Zmieścisz się Kolego bez problemu. W razie czego zdejmij kółka i poskładaj ramę jak tylko można. Ja tym sposobem zabieram do bagażnika jeszcze pakunki żony i dwójki córek więc bez obaw.....

Opublikowano

ja do sedana się mieściłem,a ty się martwisz:grin: kup przyczepkę:grin:

Opublikowano

Moja żonka zazyczyla sobie maxi cosi Evo :-) teraz się ciesze, bo napewno inny wózek by nie wszedl

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2