jaras231 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Witam Mam problem z dość dużym lagiem po zmianie biegu i turbo przeładowuje Turbo BRD wtryski 216 jeszcze na seryjnym programie zrobiłem dwa logi jeden z podpiętym podciśnieniem a drugi bez podciśnienia VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM wężyki nowe silikonowe założyłem, a n75 kupiony nowy jakieś 6miesięcy temu Czy to już turbinka pada czy szukać winy w n75?
przemik Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Ale w pierszwszym logu jest dobrze. Na dole jest idealnie tyle co powinno byc. To raz. Dwa - fura przed programem (domyslam się) wiec po korekcie bedzie inna rozmowa.
jaras231 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Opublikowano 30 Października 2013 Tak jest przed programem, ale wcześniej tego nie wyczuwałem, teraz jest tak ze jak już wrzucę drugi bieg dam gaz to idzie dość dobrze, zmiana biegu przy ok 3-3,5tyś i znów gaz a auto muł zaczyna przyspieszać po ok 2-3s, no i nie wiem co z tym zrobić bo martwię się ze jak już pojadę na program to mi powiedzą że auto nie sprawne..nie wiem co jeszcze mogę posprawdzać, jakie logi zrobić żeby mieć pewność że mogę jechać na program?
przemik Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Nie martw sie na zapas... doleją paliwa, bedzie wiecej spalin a co za tym idzie lepiej sie bujnie sprezarka... jak umieją zrobic i wiedzą z czym sie mierzą - bedzie git. Chips master powinien Ci machnąc logi przed wgraniem softu. Pozdrawiam
jaras231 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Opublikowano 30 Października 2013 no wiesz wolałbym mieć pewność ze wszystko gra
Rekomendowane odpowiedzi