Mlodszy Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Witam, mam taki problem dzis rano wsiadlem do auta i jadac na jedynce licznik nie wskazywal predkosci wrzucilem 2 i nagle zalapalo wrzucilem 3 znow opadla wskazowka i tak dalej az do 6 biegu... Teraz to juz w sumie tylko na 2 widac predkosc.Dodam jescze ze wskaznik paliw a wskoczylna full zatankowane auto a mam zaledwie pol baku.Kilometry ktore przejechalem bez wskazan predkosci nie naliczyly sie do przejchanych kilometrow wiecteraznawet nie wiem ilemogejeszcze jezdzic hehe... Ostatnio wymienialem termostat bo wskazania na liczniku pokazywaly ze auto osiagalo 80-85c teraz nagle jest elegancko 90c. Wypiecie akumulatora nic nie pomoglo. co to moze byc?????
benyA4 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Podepnij vaga i sprawdz bledy w 17 instruments, przeprowadz tez test wskaznikow analogowych.
Mlodszy Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 Problem w tym ze vaga nie mam
Rekomendowane odpowiedzi