polus88 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam, Panowie pomocy !! Same problemy z tym samochodem. A więc tak, audi 2.0tdi 170 km, vinowe 2008 rok. Przebieg 57 tys km (prawdziwy), samochód miał wymieniane wtryski w ASO. Teraz jest następujący problem, samochód szarpie przy przyspieszaniu od 2.5 tys. Nie ma mocy, kreci sie do 3200 obrotów :/ obecnie więcej nie chce jechać jak 190. O co chodzi ? Dodam, że jeszcze tempomat nie działa!!
polus88 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 Jeszcze nie wiem, bo to dzisiaj dopiero zauważyłem. O tej godzinie nie było już gdzie podjechać, samochód mojego ojca. On rzadko depta więc nie odczuwał tego.
SotoM Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 problem raczej bedzie z doładowaniem. nie mieszaj tego z wymiana PD.
Pawelkiwi Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Usterka powstała zaraz po wymianie pompowtrysków ? Chyba raczej nie. Na żadnym z biegów nie przekroczysz 3200 obr/min ? Tryb awaryjny ? Kontrolki ? No i oczywiście podstawa VAG !
Rekomendowane odpowiedzi