Gelooo Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam mam felgi o parametrach 18'' 8 szerokosci ET 45 otwor centrujacy 66.6 i pierscienie na 57.1 jezdze na nich nonstop nic nie bije sa ok malo ciezarkow ogolnie felgi ok i gumy 225/40/18. Zastanawiam sie nad sprzedaza bo mam nowa robote i trasa ogolnie porazka szkoda mi zawieszenia bo felgi sa mocne. Na ile moglibyscie je wycenic ile moglbym za nie dostac zebym i ja byl zadowolony i zeby potencjalny kolega ktory je kupi tez byl zadowolony. Dekle nie sa ori a jezeli chodzi o opony to wszystkie 4 sa 225/40/18 para na sezon hankook a druga para prawie nowki tylko ze jodelka Ventus i przy 50km/h troche hucza pozatym ok ogolnie jezeli zostawie je dal siebie bede malowal lub pozostawie to przyszlemu wlascicielowi bo opcji jak je zrobic jest duzo ja chcialem je zrobic tak U mnie to co jest w pomarancz jest polerowane.
luk448 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 To ori Rotor czy jakas inna produkcja?Ostatnio widzilaem takie kolo w wersji zamiennika nie ori z oponą Michelin za 1,9 kołka.Jest chyba nawet na Alle jeszcze
Gość Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 opony michelin. i fele są ori Kolego. KOŁA 18 CALI AUDI A4 A6 CZARNE ROTOR 5X112 (3672393066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 1900 pln.
luk448 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 No wlasnie ten zestaw mialem na mysli.Tylko tez nie wiem czy to ori czy jakas replika bo nie zauwazylem zeby ori mialo z przodu wybity rozmiar felgi a te czarne maja wlasnie cos takiego.
Salin92 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Jak masz ori rotory i na michelinach to na spokojnie ponad 2k dostaniesz.
A-rek Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 opony michelin. i fele są ori Kolego.KOŁA 18 CALI AUDI A4 A6 CZARNE ROTOR 5X112 (3672393066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 1900 pln. na 99% felgi z aukcji to nie oryginalne felgi. Gelooo twoje felgi również nie są oryginalne prawda?
Gelooo Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Opublikowano 13 Listopada 2013 niewidzialem zadnych oznaczen to chyba nie ori ale niewiem zakladam ze nie
Gość Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 skoro są produkcji włoskiej to chyba nie podróby ? myslicie że kto robi felgi dla audi ? Podwykonawcy a nie fabryka audi
Marynarz____ Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam mam felgi o parametrach 18'' 8 szerokosci ET 45 otwor centrujacy 66.6 i pierscienie na 57.1 jezdze na nich nonstop nic nie bije sa ok malo ciezarkow ogolnie felgi ok i gumy 225/40/18. Zastanawiam sie nad sprzedaza bo mam nowa robote i trasa ogolnie porazka szkoda mi zawieszenia bo felgi sa mocne. Na ile moglibyscie je wycenic ile moglbym za nie dostac zebym i ja byl zadowolony i zeby potencjalny kolega ktory je kupi tez byl zadowolony.http://img17.imageshack.us/img17/7404/e3uy.jpg http://img36.imageshack.us/img36/4350/ywh1.jpg http://img35.imageshack.us/img35/1465/zkxv.jpg Dekle nie sa ori a jezeli chodzi o opony to wszystkie 4 sa 225/40/18 para na sezon hankook a druga para prawie nowki tylko ze jodelka Ventus i przy 50km/h troche hucza pozatym ok ogolnie jezeli zostawie je dal siebie bede malowal lub pozostawie to przyszlemu wlascicielowi bo opcji jak je zrobic jest duzo ja chcialem je zrobic tak http://img197.imageshack.us/img197/6606/swct.jpg http://img812.imageshack.us/img812/6599/8lmx.jpg U mnie to co jest w pomarancz jest polerowane. Generalnie to sraczka słowna, źle się to czyta, używaj przecinków kolego
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 niewidzialem zadnych oznaczen to chyba nie ori ale niewiem zakladam ze nie czyli tak jak przypuszczałem, felgi napewno nie są ori Audi skoro są produkcji włoskiej to chyba nie podróby ? a myślisz, że włochy nie robią podróbek? myslicie że kto robi felgi dla audi ? Podwykonawcy a nie fabryka audi to ja jeszcze dodam, że takim podwykonawcą jest Ronal i takie felgi produkowane są w całej europie
cocoo24 Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 niewidzialem zadnych oznaczen to chyba nie ori ale niewiem zakladam ze nie czyli tak jak przypuszczałem, felgi napewno nie są ori Audi skoro są produkcji włoskiej to chyba nie podróby ? a myślisz, że włochy nie robią podróbek? myslicie że kto robi felgi dla audi ? Podwykonawcy a nie fabryka audi to ja jeszcze dodam, że takim podwykonawcą jest Ronal i takie felgi produkowane są w całej europie między innymi w Polsce (ronal 18 b6)
Gość Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 No i dobrze. Ronal czy Dezent to dla mnie "ori" a podróby to najtańsze chinole bez jakiejkolwiek nazwy . Teraz pytanie co jest napisane na wewnętrznej stronie felg Kolegi, Który je tutaj sprzedaje i wszystko będzie jasne . ---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- zobaczcie po ile latają oryginalne : Rotor felgi - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Reasumując - moim zdaniem Kolega mógłby wziąć na ten komplet do 2000 pln.
Gelooo Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Opublikowano 13 Listopada 2013 sprawdze porobie foty i wrzuce na sprzedaz pewnie nie sa ori ale sam jestem zdziwiony ile wytrzymuja
Rekomendowane odpowiedzi