madson Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 witam koledzy mam taki dosyc chyba dziwny problem ponieważ trzeszczy mi kierownica ale tylko przy skręcaniu w prawo i na właczonym kierunkowskazie. za jakies sugestie i pomoc bedę wdzieczny, nie wiem jak się dostać do środka kolumny. pozdrawiam wszystkich
Wąski Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Możliwe że ociera taśma lub inny plastik, a jaki to trzask kilka śróbek rozbierz osłonę i będzie wiadomo CO
KICHOL Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Co to znaczy "trzeszcząca kierownica" u mnie tez kiera hałasowała coś "brzęczało" szukałem tego ze dwa tygodnie aż mechanik posłuchał diagnoza: zwierał klakson i to tak minimalnie że przy skręcaniu włączał się klakson na milisekundy że nie było słychać sygnału tylko trzaski. Myślę że z takimi przypadkami gdzie nieprawidłowość objawia się dziwnymi dźwiękami trzeba udać się do fachowca.
patryk10015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 U mnie też były takie niby trzaski a okazało się że minimalnie taśma kierownicy się poruszyła w stronę kierowcy i ocierała o plastkik
xsebo1 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 U mnie cicho słychać pisk lub skrzeczenie gumy o rurę kolumny kierownicy
Rekomendowane odpowiedzi