miki18m Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Autko z rocznika 2001, skrzynia manualna 6 biegów przebieg 246 tys WYPOSAŻENIE: -wspomaganie, ABS, ESP -dwustrefowy klimatronic -6x airbag plus kurtyny boczne -RNSE Plus -17" alu -xenon -halogeny -fotele sport podgrzewane z elektryczną regulacją lędźwi skóra kremowa (cały środek z B7) - 4 elektryczne szyby, -lusterka składane i podgrzewane -zawieszenie S-line -nagłośnienie Bose (pełne) -2 kluczyki -domykanie szyb z kluczyka -decory szczotkowane aluminium -przyciemniane szyby -pełen fis -Skórzana kierownica multifunkcja z b8 przeszyta białą nicią i gałka zmiany biegów S-line -tarcze przód 320 tył 288 -tempomat -2 podłokietniki
instruktor83 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 ładny sedan:a4fan:a powiedz mi jak się sprawuje twój silnik? miałeś już jakieś problemy?
GreGoriO Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Ksenon... A gdzie spryski? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Ksenon... A gdzie spryski?Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk chyba ze hid:wink:
miki18m Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 żaden hid kit:D Spryski trzeba dorezać do zderzaka bo stary był nie do uratowania... Silnik całkiem w porządku tylko pompa vp44 padła ale to tak małe koszty w porównaniu z wałkami.
instruktor83 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 pompa vp44, ufff jak to dobrze że ten problem już mnie nie dotyczy
Rekomendowane odpowiedzi