Kazik123 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam mam pytanie czy spotkaliście się z takim urządzeniem wstawiam przykładową aukcje Smart TV DONGLE MEASY U2C z kamerą HD i bluetooth (3672012974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. podpinacie pod gniazdo hdmi i macie 40 calowy tablet czekam na opinie
POWER-KRIS Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Ja mam coś w ten deseń i to wielkie g..... może jak kiedyś wymyślą tanie telewizory dotykowe. Teraz to porażka z pomyłką. Sony Xperia Tapatalk 4.
KANAL Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Za 200 z KW moge Ci sprzedac Android Dongle + mysz grawitacyjna - sama mysz jest warta ok 100zl.
feniks Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Znajomy posiada takie cosik i jest zadowolony, z tym że 2 rdzeniowe. Najlepiej prosto z czajna zamawiać. Jest specjalne forum userow. Do gier to się nie nadaje, większość nie obsługuje sterowania. Za to można bezpośrednio z neta filmy, zakodowane programy oglądać. Jak coś zapytam o więcej info (od ponad roku posiada). Wysłane z mojego GT-I9070
Kazik123 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Znajomy posiada takie cosik i jest zadowolony, z tym że 2 rdzeniowe. Najlepiej prosto z czajna zamawiać. Jest specjalne forum userow. Do gier to się nie nadaje, większość nie obsługuje sterowania. Za to można bezpośrednio z neta filmy, zakodowane programy oglądać. Jak coś zapytam o więcej info (od ponad roku posiada).Wysłane z mojego GT-I9070 możesz popytać jaki ma model znalazłem 2 rdzeniowy a za pare groszy wiecej jest 4 rdzenie
feniks Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ma mk808 filmy jakie sprawdzał/oglądał to 720p. Z grami to mówił, że można pada od ps xboxa podłączać i powinny chodzić.Najlepiej poczytaj na forach opinie. Wysłane z mojego GT-I9070
east-import Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Coś takiego jest lepsze Mk809 III Quad Core RK3188 Mini Pc Android TV Box (3631125422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi