Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam pytanie czy spotkaliście się z takim urządzeniem

wstawiam przykładową aukcje

Smart TV DONGLE MEASY U2C z kamerą HD i bluetooth (3672012974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

podpinacie pod gniazdo hdmi i macie 40 calowy tablet

czekam na opinie

Opublikowano

Ja mam coś w ten deseń i to wielkie g..... może jak kiedyś wymyślą tanie telewizory dotykowe. Teraz to porażka z pomyłką.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

Za 200 z KW moge Ci sprzedac Android Dongle + mysz grawitacyjna - sama mysz jest warta ok 100zl.

Opublikowano

Znajomy posiada takie cosik i jest zadowolony, z tym że 2 rdzeniowe. Najlepiej prosto z czajna zamawiać. Jest specjalne forum userow. Do gier to się nie nadaje, większość nie obsługuje sterowania. Za to można bezpośrednio z neta filmy, zakodowane programy oglądać. Jak coś zapytam o więcej info (od ponad roku posiada).

Wysłane z mojego GT-I9070

Opublikowano
Znajomy posiada takie cosik i jest zadowolony, z tym że 2 rdzeniowe. Najlepiej prosto z czajna zamawiać. Jest specjalne forum userow. Do gier to się nie nadaje, większość nie obsługuje sterowania. Za to można bezpośrednio z neta filmy, zakodowane programy oglądać. Jak coś zapytam o więcej info (od ponad roku posiada).

możesz popytać jaki ma model

znalazłem 2 rdzeniowy

a za pare groszy wiecej jest 4 rdzenie

Opublikowano

Ma mk808 filmy jakie sprawdzał/oglądał to 720p. Z grami to mówił, że można pada od ps xboxa podłączać i powinny chodzić.Najlepiej poczytaj na forach opinie.