pasio85 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 witam. Posiadam zamienniki lampy depo i mam problem wlasnie z tym ze jak wlacze swiatla drogowe gasna mijania. Mozna to jakos przepiac zeby swiecily razem, co trzeba zrobic? z gory dzieki.
damian12759 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 czasami używaj opcji "szukaj" http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/b5-ahu-swiatla-drogowe-przekladce-lamp-h4-soczewke-xenon-19226/
fanthomas18 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Ja u siebie robiłem taki zabieg ale to już jakiś czas temu było, pamiętam tylko tyle że trzeba przełożyć żółty przewód przy włączniku świateł, nie pamiętam gdzie dokładnie ale sprawdź to [Audi A4] światła mijania i długie palące się jednocześnie ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- Damian, byłeś pierwszy:decayed:
pasio85 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Ok dzieki bardzo. Widocznie słabo szukalem. W weekend postaram sie to ogranąć, jeszcze raz dzięki
Rekomendowane odpowiedzi