Elektron9 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Czy ktorys z kolegow jest w stanie sprawdzic historie serwisowa pojazdu na podst nr VIN. zaznaczam iz audi nalezy do mnie i jestem pierwszym wlascicielem w polsce. Probowalem u Lelka w Opolu in\ nic z tego , tlumacza sie ochrona danych osobowych poprzedniego wlasciciela. mnie nie interesuje kto tym jezdzil ale co w aucie bylo kopane i kiedy.
Gość zdeniu Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 prawdopodobnie adadur ma możliwość ale nie jestem pewien pisz do niego na PW
baskecior Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zapytaj na AKP użytkownika o nicku: Dred Sprawdzony człowiek i ma taką możliwość ( m in sprawdzał moje autko i paru innym znajomym).
spanky Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zapytaj na AKP użytkownika o nicku: DredSprawdzony człowiek i ma taką możliwość ( m in sprawdzał moje autko i paru innym znajomym). sprawdzał, sprawdzał .... :diabelek:
Lukas Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Bo was znał a tak to chce kase a tez znam go osobiscie
MARTiiii Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Każde ASO powinno ci podać historie serwisu samochodu. Pytanie czy im będzie się chciało. Ochrona danych osobowych ... dobre. Raczej im się niechciało. Na wydruku nie ma żadnych danych osobowych. Mi w Lublinie bez problemów serwis coś takiego druknął. Tylko dowód rejestracyjny i VIN trzeba.
Radek321 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Mi w Lublinie bez problemów serwis coś takiego druknął. Tylko dowód rejestracyjny i VIN trzeba. Ile zapłaciłeś w Lublinie za to :?:
janbro64 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 W Krakowie ASO Auto-Specjal przy zjeździe z autostrady za friko . Podobno autko najlepiej jak jest sprowadzone z niemiec ,czasem się zdarzy że jest ktoś w niemczech przejazdem i mu sie furka sypnie wtedy widniej w bazie danych : data ,rodzaj naprawy ,stan kilometrów.
adadur Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Mam dojście do ASO VW. W ASO Audi nie mam takiej możliwości - moje było sprawdzane w ASO w Gdańsku u Groblewskiego free. Wydruk podaje m.in. numer (chyba rachunku) i przebieg. Po numerze rachunku można dociekać głębiej co zawiera.
MARTiiii Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nic darmo U nas serwisanci Danelczyka widoczenie są przyjaźni. Mój kolega niedawno był u nich i tak samo bez problemów mu wydrukowali, darmo. U mnie na wydruku było podane co było wymieniane, kiedy i przy jakim przebiegu.
spanky Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Bo was znał a tak to chce kase a tez znam go osobiscie i cały czas zna .... :diabelek:
Elektron9 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2007 Z kolega Dredem sie dogadalem. Dzieki chlopaki.
Rekomendowane odpowiedzi