nero84 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam, szukałem i szukałem, ale znaleźć nie mogłem. Jak było już to z góry przepraszam. Wyjmując tylną kanapę w moim Avancie zauważyłem, że od strony pasażera w oparciu tym szerszym wychodzi jakiś przewód. Jest zakończony żółtą wtyczką i po odłączeniu go zaczęła świecić się kontrolka w zegarach od AirBag. Nie wiecie od czego ten przewód jest? Czyżby w tylnej kanapie w oparciu znajdowała się jakaś poduszka?
piotrek_gdy Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 a czy na małym boczku(tym montowanym na stałe) masz zaślepkę z napisem Airbag? jeśli tak, to masz tam poduchę boczną tylną
nero84 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 Nie wiem o który boczek ci chodzi bo u mnie wszystkie się demontuje ale nie kojarze tam żadnych oznaczeń, że jest airbag
bystry_p Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 nie ma w tylnych boczkach kanapy poduszek, to nie A6. W tylnej kanapie na srodkowym foletu jest 3 pas bezpieczenstwa. ta wtyczka jest do napinacza pasa. podczas uderzenia gdy poduchy wystrzela z przodu wszystkie pozostale pasy zostaja naciagniete by osoby jadace bardziej dolegaly do fotela.
nero84 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 No właśnie coś mi nie pasowalo z tą poduszką i tak obstawiałem coś z pasami. Dzięki za info Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi