strazak990 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam. Zastanawiałem się otatnio by odmienić troszke wnetrze Audi. Nadszed mi Taki pomysł by zamontować sobie oświetlenie dodatkowe na nogi. Coś w tym rodzaju. >>> Co o tym sądzicie?? Mam pare neonow ledów i węzykow coś by się dało zmontować ale pod co to najlepiej podłączyc. tak by to miało ręce i nogi Dzieki za pomoc
Andrzej07 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Jak dla mnie to tylko ori oświetlenie:wink: a podłączasz pod Moduł komfortu z chwila otworzenia danych drzwi zapala się światełko podświetlające podłogę a jak zamkniesz to gaśnie:decayed: no chyba że chcesz robić dyskotekę i mieć podświetlenie podczas jazdy itp. to musisz poszukać najlepiej w skrzynce bezpieczników +12 po zapłonie + jakiś włącznik/wyłącznik:facepalm:
kinky Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Jak dla mnie to tylko ori oświetlenie:wink: a podłączasz pod Moduł komfortu z chwila otworzenia danych drzwi zapala się światełko podświetlające podłogę a jak zamkniesz to gaśnie:decayed: no chyba że chcesz robić dyskotekę i mieć podświetlenie podczas jazdy itp. to musisz poszukać najlepiej w skrzynce bezpieczników +12 po zapłonie + jakiś włącznik/wyłącznik:facepalm: Ja jestem przed montażem ori podświetlenia nóg. W jaki sposób uaktywnić tą opcje w Module komfortu w VCDS? Gdzie trzeba wejść i co wpisać?
Andrzej07 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Jak dla mnie to tylko ori oświetlenie:wink: a podłączasz pod Moduł komfortu z chwila otworzenia danych drzwi zapala się światełko podświetlające podłogę a jak zamkniesz to gaśnie:decayed: no chyba że chcesz robić dyskotekę i mieć podświetlenie podczas jazdy itp. to musisz poszukać najlepiej w skrzynce bezpieczników +12 po zapłonie + jakiś włącznik/wyłącznik:facepalm: Ja jestem przed montażem ori podświetlenia nóg. W jaki sposób uaktywnić tą opcje w Module komfortu w VCDS? Gdzie trzeba wejść i co wpisać? to powinno Ci pomóc:wink: http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-lista-modulow-komfortu-opisem-funkcji-114454/
Rekomendowane odpowiedzi