Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 2.4 benz + lpg] Czarny ALF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to na wiosnę będzie ładnie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nooooo kozy nie będzie :D

Opublikowano
:naughty: amorki też eibach czy 1be? Pakuj to do auta na szybkości i pokazuj :decayed:
Opublikowano
  • Autor

autko u blacharza co najmniej do piątku:decayed: amorki "street star" nie wiem co to dokładnie jest, ale takie były w komplecie

---------- Post dopisany 24-02-2014 at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany 19-02-2014 at 15:25 ----------

auto wróciło, więc od razu wpadła kierownica trójramienna:banan::banan::banan::banan:

IMAG0803.jpg

jutro wpadną eibachy i może letnie kapcie:wink:

Opublikowano

inne auto z tą kierą, nie?:wink:

ja sie jeszcze waham czy wrzucać lato :naughty:

Opublikowano
  • Autor

kiera jest zaj.....:kox: tylko śmiesznie się teraz prowadzi bo jest cieńsza od poprzedniej:wink: na starej była jakaś nakładka skórzana przez co była grubsza:grin: jeszcze będę musiał pomyśleć nad renowacją tej kiery, bo góra trochę wytarta

ja w czwartek będę miał małe kamerowanie, więc lepiej mieć avuski niż kołpaki :grin::grin::grin:

p.s. stara kierownica na sprzedaż jakby ktoś chciał:decayed:

---------- Post dopisany 26-02-2014 at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany 24-02-2014 at 16:57 ----------

Avuski i Eibachy na aucie :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

Opublikowano

oj sloneczko za bardzo przygrzalo koledze....

luty jest jeszcze...:decayed:

Opublikowano
  • Autor

zamienic kola to chwila:wink: przyjdzie snieg albo mrozy to sie zmieni kapcie:grin:

Opublikowano
zamienic kola to chwila:wink: przyjdzie snieg albo mrozy to sie zmieni kapcie:grin:

niby tak ale ja jak juz zakladac bede to po to by jezdzic a nie krecic .... wieczorami jest za zimno na letnie... chyba ze sie turlasz a nie jezdzisz :wink:

---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

Dawaj jakies foto tej kozicy :grin:

Opublikowano
  • Autor

100_7416.jpg 100_7417.jpg 100_7418.jpg 100_7419.jpg

100_7422.jpg 100_7423.jpg 100_7426.jpg 100_7427.jpg

IMAG0804.jpg

Opublikowano

No niezle niezle :naughty: teraz to to wyglada przyzwoicie

co prawda kozica zostanie kozica ale ladnie juz to wyglada :decayed:

---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ----------

Tylko przy moim kurduplu nie stawaj na spocie bo leki wysokosci potem bedziesz mial :wink:

Opublikowano
  • Autor

jeśli chodzi o wysokość to ja jestem zadowolony :decayed: jest sztywniej i jest niżej, ale bez przesady. auta używam na codzień i niżej być nie może:wink:

---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ----------

a kozica to była tutaj:facepalm:

IMAG0797.jpg

Opublikowano

No jest fajnie, :kox:

Opublikowano
  • Autor
No jest fajnie, :kox:

dzięki :decayed:

---------- Post dopisany 28-02-2014 at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany 27-02-2014 at 10:39 ----------

micha mi się cieszy nieprzerwanie jak na nią patrze:grin::facepalm:

Opublikowano

I tak powinno być ;) trzeba spota kręcić...

---------- Post dopisany 02-03-2014 at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany 28-02-2014 at 14:36 ----------

takie tam ;)

michalos1.jpg

michalos2.jpg

Opublikowano

Zdejmuj to -30 i szukaj gwinta :wink: z lampami poszedłeś w dobrym kierunku, szkoda, że nie dałeś obrysu w kierunek - robi to robote :wink: za białe fele masz u mnie +, zaczynam obserwować wątek :hi:

Opublikowano
  • Autor
Zdejmuj to -30 i szukaj gwinta :wink: .......

po przejściu z 1BA i tak jest nisko:wink: gwint rozważałem, ale niestety autko codziennie pokonuje niezbyt fajne drogi wioząc mnie do pracy, często mam niewiele czasu na przejechanie z pkt A do pkt B i poprostu nie ma on racji bytu.

... z lampami poszedłeś w dobrym kierunku, szkoda, że nie dałeś obrysu w kierunek - robi to robote :wink: ...

O czym myślisz dokładnie pisząc o obrysie?

....za białe fele masz u mnie +, zaczynam obserwować wątek :hi:

fajnie, że nie tylko mi się podoba:decayed:

co do przyszłych planów (miałem zrobić to co jest i poprzestać:facepalm:) to zastanawiam się nad blendą na tył, halogeny w zderzak??:grin: kubły do środka, 2din... nie wiem nie wiem:facepalm:

w pierwszej kolejności na pewno pójdą spryskiwacze reflektorów, bo nie chcę mieć problemów na przeglądzie i w razie kontroli

Opublikowano

jaką blendą? pisząc o obrysie mam na myśli postój w kierunku :wink:

Opublikowano

tjuning to pasja... zawsze jest cos do zrobienia... nie mozna przestac... zreszta sam widzisz efekty...:decayed:

podoba sie podoba :kox:

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ----------

jaką blendą? pisząc o obrysie mam na myśli postój w kierunku :wink:

spojler na tylna klape mial na mysli zapewne :whistling: a postoj w kierunku by byl dobry jak by mial tylne lapy usa :wink:

Opublikowano
  • Autor

AUDI A4 B5 1995-2001 AVANT SPOILER RS4 look TUNING (3955906635) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nie wiem skąd mi się wzięła nazwa "blenda" :grin:

o żarówkach dwuwłóknowych myślałem, ale jakoś pozostało na tym co jest.

Co byście jeszcze pozmieniali? oprócz gwintu oczywiście:decayed: