Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co sądzicie o takich alusach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co sądzicie o alusach oryginalnych z VW z wersji SCIROCCO a dokładnie chodzi mi o taki wzór w wersji 18" do mojej audi a4 b7 do srebrnej budy ?

fela1.jpg

fela2.jpg

znalazłem też w wersji chromowanej :P

3289_2.jpg

Udało mi się wyczukać jak to pasuje do b6 w czerwonej budzie moim zdaniem jest dobrze :P \

reda419scirocco-800x600.jpg

ps sorka ze zakładam nowy temat ale nie znalazłem jakiegoś wspólnego albo źle szukałem

Opublikowano

Jak nie masz gwintu to może już tak ładnie nie wyglądać.

Opublikowano
  • Autor

nie mam bo auto dopiero miech mam w przyszłości będzie prawdopodobnie air bo jak to mówią dobre koło i gleba musi być :)

Opublikowano

Witam gdzies w niemczech juz widzialem B6 na tym kole wyglada to bardzo fajnie pozdrawiam . Ps. Gleba obowiazkowo :)

Opublikowano

na zwykłym 1BE wyglada juz całkiem fajnie

jakie jest ET tej felgi ?

Opublikowano
  • Autor

rozstaw 5x112 , et 41 , szerokość 8J także myślę że nie będzie żadnego problemu przy założeniu i 18 już fajnie wygląda w a4 :) chociaż wolałbym pewnie 19 ale gumy drogie i nie stać by mnie było już pewnie na taki zestaw , a akurat te mogę w raz z gumami w okazyjnej cenie kupić więc może się skuszę :)

Jeszcze ten model mi się widzi ale cena zaporowa poza tym nie wiem jaki to model bo z aukcji nie wiele można odczytać

613 CHROM ! FELGI 18'' 5x112 VW PASSAT CC SCIROCCO - 3349929434 - oficjalne archiwum allegro

jak ktoś wie co to za model i wzór i jaki producent to może podesłać dane :)

Opublikowano
  • Autor

te co pokazałeś na tej stronce to replika tych co ja chce kupić mają inny rozmiar i inne et 38 i 47 a moje mają 41 i pochodzą oryginalnie od VW scirocco bo w takim aucie jeździły na początku a później przez rok w audi i dlatego mają znaczki dodatkowo dokupione audi :) Nie wiem tylko czy to et podejdzie bez żadnych problemów chodzi mi o 41 ??

Opublikowano

według mnie bedzie za bardzo schowane. dystans by sie przydał

Opublikowano

fele sa piekne, widzialem kiedys na A6 C5, poprostu cudo

Opublikowano

nie b7 ale srebrne ;)

2mbm.jpg

Opublikowano

Nie za bardzo na takim wysokim zawieszeniu, szprycha ładniej by wygladała np. DTM :naughty:

Opublikowano
  • Autor

też się wcześniej zastanawiałem nad ori DTM z tym że nie wiem jaki to model jest czy przypadkiem firma OZ je robiła ??

Opublikowano

Piekne felgi i do srebrnego bedzie git, tylko jak piszą koledzy dobra zawieszka dobra i bedzie git.