Important Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam. Nie jestem w stanie przeczytać wszystkich wątków dotyczących wspomagania więc zakładam nowy wątek. Mój problem jest następujący. Rano gdy wybieram się do pracy po odpaleniu silnika póki nie skręce raz w lewo raz w prawo praktycznie na maksa to czuję ogromny opór tak jakby nie było wcale wspomagania dopiero po paru obrotach słychać takie lekkie stuknięcie jakby i nagle kierownica chodzi bardzo lekko ( tak jak powinna chodzić ) . Zauważyłem ten problem teraz gdy rano temperatury są niższe. Nic nie cieknie, pompa była zmieniana płyn jest ori zielony. Nie pieni ani nic z tych rzeczy.
Dev Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 cos ze sterowaniem jest nie tak miałes robioną geometrię ?
Important Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Opublikowano 15 Listopada 2013 zbieżność jest ok. podczas jazdy gdy wspomaganie już działa normalnie nie ściąga samochodu w żadną stronę itp. jest tak jak przed tą usterką.
Faster84 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 czesc udało ci się rozwiązac ten problem?
hondacbr Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam... Mam tak samo ale wydaje mi się ze to cos z maglownica może byc nie tak i zastanawiam sie nad wymianą... Może ktoś miał podobnie i jakoś rozwiązał problem?
Daduś Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 do wymiany masz maglownice miałem u siebie to samo , rozszczelniona komora rozdzielacza
Faster84 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 to nie do wymiany maglownica tylko sam rozdzielacz najlepiej kupic uwalona maglownice z innego powodu i przelozyc rozdzielacz a jak? jest na forum ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- MAGLOWNICA AUDI A4 B5 98R USZKODZONA!!! EUROPA (3970604681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi