Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jaka żarówka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie.dziś w trakcie kontroli policjant stwierdził że nie mam świateł przeciwmgielnych z tyłu. ok- powiedziałem że powymieniam żarówki i będzie ok. kupiłem 2 żarówki 21 w a tu zonk.żarówka nie wchodzi w klosz. czy tam są jakieś specjalne żarówki czy trzeba coś wycinać przy kloszu żeby okrągła żarówka weszła. u mnie jest coś takiego jak na zdjęciu: (przepraszam za słabą jakość ale słaba komórka)

IMG_20131116_192753.jpg

Opublikowano

Masz tak w jednej lampie,czy w obydwu ?Bo w prawej lampie jest oryginalnie zaslepione,ale wożna to wyciac i bedzie przeciwmgielne w obu lampach.

Opublikowano
  • Autor

w obudwu lampach jest tak samo

Opublikowano

Przewód też można dorobić?

Opublikowano

Ja wyciąłem nadmiar tego plastiku lutownicą, w choince/oprawce zbiorczej zobacz czy idzie Ci zarówno + jak i - do tego gniazda, u mnie był minus ale od plusa nie było w oprawce tej blaszki do której jest dociskana spodnia część żarówki (czyli +), nie bawiąc się w dorabianie blaszek dolutowałem kawałek kabelka z oprawki do żarówki.

Teoretycznie powinieneś mieć coś takiego tylko w prawej lampie, wygląda to tak jakby w Twoim aucie ktoś już wymieniał tylną/lewą lampę i kupił ją z anglika gdyż tam jest na odwrót (jak wszystko inne :decayed:).

---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ----------

jak będziesz bardzo chciał to Ci pstryknę jakąś fotkę jak to wygląda w oryginale i jak po przeróbce (akurat mam jedno i drugie :decayed:)

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

Ale masz włącznik przeciwmgielnych tylnych prawda?

Opublikowano
  • Autor

jak wsadze żarówki w oprawki zbiorcze to świecą po obydwu stronach.jesli chodzi o lampe z anglika to moze być dziwna sprawa bo sam to przyciągnąłem auto ze szwajcarji. no cóż Polacy mają swoje patenty i Szwajcarzy zapewne też. pozdrawiam

Opublikowano

Napewno lewą lampę masz z anglii.

Opublikowano

Noooo to tylko obetnij nadmiar plastiku lutownicą (najszybciej i najwygodniej a poza tym niczego nie połamiesz), tak żeby otwór był okrągły i żeby standardowa żarówka wlazła i tyle :wink: Szybki drobny mod ale zobaczysz ile radości :decayed: