Poker Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Tyle po samochodzie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas1 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Dzieje się Al@nCzekam na recaro i obserwuję temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Będzie będzie zabawa! Będzie sie działo! Będzie głośno,będzie radośnie! ha...no to mnie czeka to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 no i jak działania czy już foty z placu budowy są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja swoją działkę skończyłem, teraz Alan musi dokończyć i będzie klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 byłem widziałem ostro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 no też dzisiaj oglądałem efekt końcowy:drool3: ciekawe kiedy jakieś foty:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 ja tylko słyszałem i czekam na foty:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al@n Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Mała demolka + pucowanie Nowy pachnący dywan Pranie pasów Doświetlenie drzwi Led Pełny FIS 4x szyby w prądzie Gałka i kiera w obszyciu ( nić sline, skóra perforowana ) poduszka AUDI TT Nagłośnienie BOSE + komplet JBL do bagażnika MUZA GRA !!! efekt końcowy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 No w końcu:wink:..a recaro gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imker Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 super wyszło to obszycie kierownicy, pachnie świeżością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al@n Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 super wyszło to obszycie kierownicy, pachnie świeżością żebyś wiedział ze pachnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Odwaliles na błysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 no rewelacja skrzynia tez robi robotę skóra wielki plus ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al@n Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Super to wygląda ale na żywo będzie na pewno o wiele lepiej:) już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę tą metamorfozę Do soboty:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 edytuj 1 posta i no i jakaś sesja w trawie w końcu wiosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al@n Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 w przyszłym tygodniu zakładam gwint i koło na lato zrobimy jakaś sesje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 to będzie pompa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi