Fido Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Panowie. Powiedzcie mi co to jest, to co zaznaczone czerwoną strzałką. Chodzi o ten gumowy króciec. I czemu dookoła niego mam wszystko zaolejone,osyfiona nawet chłodnica. Silnik AWX Foto.
mycha1236 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 problem nie leży tam gdzie go zaznaczyłeś tylko wyżej leje sie z łączenia rur intercoolera , miałem to samo wystarczy wymienić oring za 15 zł i o problemie zapomniałem
Fido Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Opublikowano 19 Listopada 2013 O widzisz. A właśnie jutro będę się brał za kolektor ssący,EGR,rury dolotowe i przy okazji wymienię ten oring. Dzięki.
Smirnoff Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Możecie podać numer tego oringu
Maestro_86 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Ja dopasowałem zwykły o przekroju krągłym tylko jakiś pogrubiany że musiałem użyć siły żeby później wcisnąć jedną rurę w drugą. przynajmniej 100 % pewności że jest szczelnie
Rekomendowane odpowiedzi