oler Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam Jakiś czas temu chciałem odpalić auto i jakie było moje zdziwienie kiedy nie mogłem przekręcić kluczyka, dodatkowo blokada kierownicy jakby nie działała, wczoraj sytuacja się powtórzyła. tym razem poza miejscem zamieszkania więc i nerwy były większe zauważyłem że przy wyciąganiu kluczyka nie było słychać takiego głośnego cyknięcia. Udało mi się po 10 minutach jakoś auto odpalić i znów wszystko działa jak trzeba. Moje pytanie to czy mogła ulec uszkodzeniu kostka stacyjki czy sama stacyjka? O ile mi udało się odpalić auto to jeżeli za kółkiem siedziała by moja żona to zapewne musiałbym dzisiaj już dorabiać nowy kluczyk i starać się wyciągnąć resztkę która została w stacyjce
rico37p Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Jak wyciągniesz kostkę , to wszystko będziesz wiedział.
oler Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Opublikowano 21 Listopada 2013 dzięki za odpowiedź, w sobotę spróbuję wyciągnąć kostkę i zobaczyć jak wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi