michalex Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam:hi: Jestem świeżo po wymianie pompy paliwa. Pompa działa poprawnie, ale jest problem w wskazywaniu poziomu paliwa. Wskazuje na odwrót, czyli jak mam full to na liczniku jest rezerwa... co może być tego powodem? Jeżdżę ze stresem, bo nie wiem ile tak naprawdę mam paliwa..pomocy
Marcino87 Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 auto masz z którego roku,a z którego roku założyłeś tą ową pompę wymieniałeś samą pompę czy z całym koszykiem
michalex Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 kolego, auto z 2001r. Pompę kupiłem na Allegro wiec nie wiem, pewnie jest z innego roku. wymieniłem całą, kompletną pompę razem z koszykiem
bystry_p Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 wyciagaj kosz, i zakladaj plywak ze starego kosza. Nic innego sie nie wymysli.
Marcino87 Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 wyciagaj kosz, i zakladaj plywak ze starego kosza. Nic innego sie nie wymysli. O wlasnie tak Sent from my телефон
Rekomendowane odpowiedzi