Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dpf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie kosztowalo 20 zl. Samochod u kolegi na podnosnik, odkrecenie 6 srub i dpf w dol. Szlifierka katowa, 3 nacie ia po fabrycznych spawach, wybicie dpf przecinakiem. Punkt spawania TIG 20 zl, montaz w odwrotnej kolejnosci ot i cala filozofia i koszt.

Opublikowano

Zapomniałeś o podatku, zusie i innych kosztach jakie ponosi zakład.

a kumplowi postawił byś chociaż browara

Edytowane przez marcin4x4

Opublikowano

Lał ale ty jesteś mONdry i spostrzegawczy. Nie wnikaj w moje uklady, gowno ci do tego. Pisałem o moich kosztach, jak ktoś ma TIG to go wyjdzie za darmo, no chyba ze do kosztów doliczysz jeszcze zadyszke, pot, zmęczenie, mydło i wode do umycia rąk no i bezcenny czas.

Opublikowano

Nie chce się czepiać ale nikt się nie pytał o koszt DIY, Ty też takiego nie podałeś (w końcu 20 zł nie 100). Mój koszt to 4 żubry też mam taki podać ? rura nawet nie była moja.

gowno ci do tego.

Lał ale ty jesteś mONdry i spostrzegawczy

nie widziałem że jesteśmy na boisku koło gimnazjum. Było trzeba uprzedzić... dres bym ubrał.

Opublikowano

Jeżeli mnie to kosztowało 20 zł to założyłem ze w zaprzyjaznionym warsztacie w stowce można się zamknąć. Nie pomyślałem ze u was w 3miescie wszystko x3

No cóż wychodzi na to żem prosty chłop z prowincji, nie to co wy miastowi.

Opublikowano

Ja do 3city mam około 50km więc tam nic nie robię, dwa razy przy VW miałem okazje i powiedziałem nigdy więcej (partacze!) i masz rację drodzy partacze.

U nas w rejonie nie słyszałem by ktoś dał więcej niż 300 zł ale do poziomu 100 zł nikt nie zszedł :), 200 zawsze musisz położyć. W 2.0 TDI CR też nie jest to takie "hop".

Opublikowano

No to wygląda na to ze w 3.0 tdi jest banalne, albo zależy kto co uważa za takie "hop"

Opublikowano

Zalezy u kogo. Wypisanie softu to juz niektórzy od 300 zl robią nawet do 700 zł. Natomiast fizyczne usuniecie jest tańsze, bo wystarczy rozciać puszke np. og góry, wybic filter i zespawać spowrotem wtedy nawet nic nie widac że cos było robione, a koszt myslę, że nie wiekszy niż 100 zł Sam wkład można sprzedać na złomie (nie wszyscy skupuja) za w granicach 300 zł. (mi za tyle udało sie sprzedać)

ja sprzedałem za 800 zł z 3.0 , trzeba szukać i dużo dzwonić bo oferują rozsądne ceny oraz no sami wiecie daj pan piątaka :)