budtom Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 witam mam takie pytanie? zastanawiam sie nad wymiana radia symphony 2 na audi nawigation plus? Czy bedzie odczuwalna jakoś dzwieku? Mam też nawigacje w fisie i czy jest opcja przejscia na to radio? Zastanawiam sie nad kupnem radio od kolegi z forum.http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/radio-audi-navigation-plus-a4-b6-b7-bns-rns-e-306300/
Tom A4 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 po pierwsze ta navi to najzwyklejszy RNS-D a nie takie cuda jak w ogłoszeniu bns- rns-e to całkiem inne jednostki. Opcja przejścia jest możliwa. Radio będzie czytało mp3 ale tylko przez zmieniarke mp3. Co do jakości dźwięku to trudno powiedzieć wszystko jest zależne od tego czego oczekujesz
budtom Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 niechciałbym aby grało gorzej od symphony za duzych wymagań nie mam. A robił może już ktoś taka przekłdke?
Tom A4 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 ktoś napisze ci że zmiana na plus inny że na minus trudno wypowiadać się na temat jakości dźwięku każdy ma inny gust. Ilu użytkowników tyle opinii.
Arturoo Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 ktoś napisze ci że zmiana na plus inny że na minus trudno wypowiadać się na temat jakości dźwięku każdy ma inny gust. Ilu użytkowników tyle opinii. nie akurat jesteś w błędzie..........radio albo gra dobrze albo źle.....i tak akurat jest w przypadku w/w symfonia gra o niebo lepiej tak z płyty jak samo radio od rns-d...przerabiałem to....
Tom A4 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 miałem trzy rns-d i symphony 1 i 2 teraz mam rns-e i w/g mnie rns-e gra najlepiej Rns-d nie odtwarza cd tylko same mapy ewentualne przez zmieniarke ale tak jak napisałem ilu użytkownikow tyle opini.
Arturoo Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Kolega pytał o różnice w symfoni i rns-d ...dlatego tak odpisałem ....a to ,że muza w formacie audio ze zmieniarki to wiem rns-e ma inne końcówki mocy i dlatego gra bardzo przyzwoicie w połączeniu z ori osprzętem jak na taki sprzęt wysłane z one v
Marcino87 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 niechciałbym aby grało gorzej od symphony za duzych wymagań nie mam. A robił może już ktoś taka przekłdke? mój pierwszy mod jaki zrobiłem w aucie kiedyś, wielkiej różnicy nie odczułem, gorzej na pewno nie jest
arkady1321 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 podłącz concert III i jest jeszcze lepiej-jako radio,cd,mp3 ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ---------- u mnie taki mod był i miałem porównanie....
habcio19 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bardzo dobrą opcja jest tez BNS gra "znośnie":wink: czy np mp3 i niie trzeba zmieniarki no i wyglad tez jest na duzy plus....
budtom Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 jutro jade do kolegi ktory ma wlasnie bns i zobacze jak to gra jesli bedzie dobrze to zakladam bns. I postaram sie zrobic jakies fotki z montazu i opis.
Arturoo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 jutro jade do kolegi ktory ma wlasnie bns i zobacze jak to gra jesli bedzie dobrze to zakladam bns. I postaram sie zrobic jakies fotki z montazu i opis. Podmiane do siebie zrób wysłane z one v
budtom Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 a wtyczki od bns beda takie same jak w symphoni?
Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 a wtyczki od bns beda takie same jak w symphoni? Pewnie będziesz potrzebował przejsciówki jak pod rns .......są na allegro ...kiedyś widziałem za ok 4-5 dyszek wysłane z one v
Rekomendowane odpowiedzi