streetrace Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ponieważ sprzedałem forumowiczowi lester Audi S4 B6 Avant, nadszedł czas na zmiany... Po długim mętliku w głowie (S4 B8, A6 3.0 TFSI... etc.) wybór padł jednak na diesla... i oto zagościła w garażu A6 Avant 3.0 TDI quattro Silnik: 3.0TDI CDYA 240KM Skrzynia: Tiptronic KJC Rocznik: 2009 Główne wyposażenie dodatkowe: -Felgi 18' -Xenon -MMI 3G HDD (kolor FIS;DVD-player;2xSD;CDC 6CD) -BOSE -AMI -Bluetooth + miejsce na adapter w podłokietniku -Leder Milano + grzanie -Multifunkcja w kierownicy + łopatki -Ambient light (w pakiecie oświetlenia) -Szyberdach -Rolety w tylnych drzwiach + tylna szyba Szału ni ma, ale cieszę się tym co jest - najważniejsze, że auto jest pewne, niekombinowane i zdrowe. Zdjęcia są jakie są... będzie trochę czasu... zrobię lepsze.
carrera369 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Super, że nie ma przyciemnianych szyb z tyłu Widzę, że salon z dużym wyborem: od Up! przez A6 po R8
streetrace Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jeden z niewielu salonów z serwisem "Audi Customer Racing" Serwisują np.R8'semki z wyścigów klasy GT
streetrace Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Hehehehe... nie... W południowo - zachodnich Niemczech - poleciałem samolotem do Zurychu, zamówili mi taxi z lotniska do salonu (salon w DE ok.40km od lotniska)
carrera369 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Myślałem, że ten salon jest w Stuttgarcie, ale to dalej niż 40km od Zurichu. Bardzo sympatyczna obsługa salonu
streetrace Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jeśli się zdecyduję na mody, to: -19' na lato -Eibach pro kit -30mm -program 290+ -webasto Jednak, co tu dużo gadać... po eSie czuję się trochę jak emeryt w tym aucie. Plan mam taki, że rozglądam się powoli za STI lub Imprezą GT na pojeżdzawki... jeśli taką do wiosny przytulę, to zostawiam A6 jako rodzinny dupowóz, kupię tylko drugie 18 na lato i założę webasto - tyle.
carrera369 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jeździłeś kiedyś czarnym A3 8P 3.2 ?
streetrace Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Nie... Z Audi miałem tylko S4 i obecne A6 Ale jeśli Radom i A3 3.2, to wiem o kogo Ci chodzi.
marcin_o23 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 piękna a6 gratuluje zakupu, jak dla mnie tylko do takiej lochy chciałbym mieć fabrycznie przyciemniane szyby
djtatra Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 bardzo ładna A6 - szukam czegoś takiego :] dasz na pw jakieś namiar na stronę tego salonu??
peter22 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ładna sztuka , najważniejsze , ze po lifcie z 240 konnym dieslem:wink:
Nowak_zg Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 jak wrazenia po przesiadce z recaro na podstawowe taborety ;D ?
streetrace Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 Hehe... Jak się czuję? Jak dziadzia w fotelu bujanym na werandzie... Oparcie mam w pion, jak w recaro, ale trzymania bocznego... Brak
KOval81 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jak zdaje sie pisałem na A6klub - bliźniaczka mojej z wyglądu I podobnie, jak u Ciebie, moją też buja na prawo i lewo, bo też mam 1BA Ale mam nadzieję, że w tym tygodniu założę już 1BE+Pro-Kit, więc będzie wizualna i techniczna poprawa Ale te taborety to bym wyje.ał od razu
streetrace Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 W sportsitze jest kanapa ta sama? Druga sprawa, to taka, że fotele są na tyle standardowe, że nie ma żadnej elektryki - czy sportsitze występowały "gołe"?
KOval81 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jak najbardziej - były sportowe, wajchowane Trzymanie znacznie lepsze od naleśników, tylko osobiście szukał bym skóra+alkantara, lub materiał speed - znacznie lepiej i przyjemniej się w nich jeździ, niż na czystej skórze. Kanapa tylna jest chyba nieco inaczej profilowana, ale to trzeba by sprawdzić.
streetrace Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 Miałem z alcanatrą w eSie... faktycznie są przyjemniejsze niż skóra, ale przy dwójce małych dzieciaków, które uwielbiają wylewać, kruszyć i umazać wszystko, co znajduje się w pobliżu - tutaj pełna skóra wygrywa bezapelacyjnie. Niechciałbym wywalać tyłu, bo stan w chwili zakupu określiłbym jako - nowy, całkowicie nieużywany.
KOval81 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Rzeczywiście, przy dzieciach to inna sprawa - skórę przetrzesz szmatką i jest ok, a na alkantarze zostaje plama Jeśli masz taką potrzebę, to zmień jedynie przód - nie ruszał bym tylnej kanapy i tyle
Rekomendowane odpowiedzi