Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

mat do A4 kombi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,planuje pomalowć auto w czarny mat,co sądzicie o takim lakierze,czy bedzie pasował do A4 B6 w kombi?Nigdzie na necie nie moge znalezć fotki jak by t wyglądało,jesli macie podrzuccie.

Opublikowano
  • Autor

Tak te zdjęcia widziałem,ale chciałem zobaczyc jak bedzie wyglądać B6 w kombi,a takiego foto tu nie widze.

Opublikowano

Mi się osobiście czarny mat na B6 nie widzi... ale jak wiadomo sa gusta i guściki... :wink:

zamiast malować matem, wolałbym zainwestować w jakiś fajny kolor folii :wink:

Opublikowano

Na żywo widziałem w Krynicy .Czarny sedan w macie na srebrnej alu .Powiem tak szału nie było pozatym widać tłuste plamy od palców. Jak dla mnie lipa ale jak to mówią są gusty i guściki.

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za podpowiedz,Majkel87 chyba pójde twoją myslą i zainwestuje w folie.Nie wiesz na ile taka folia starczy?jak długo wytrzyma na aucie?

Opublikowano
Dzieki za podpowiedz,Majkel87 chyba pójde twoją myslą i zainwestuje w folie.Nie wiesz na ile taka folia starczy?jak długo wytrzyma na aucie?

żeby okleić auto folią, pamiętaj że musisz mieć lakier w nienagannym stanie... żadbych głebszych rys, wgniotek - folia nie wybacza, blacharka pod nią musi byc tiptop :wink: Poszukaj bo u Nas na forum masz sporo informacji na temat oklejania folią, o jej zaletach i wadach, jednak moim skromnym zdaniem, jeśli używasz auta na co dzień (jakaś szkoła, praca, zakupy itd. itp...) to szybko Ci się folii odechce jeśli będziesz ją chciał utrzymać w idealnym stanie :wink:

Opublikowano

Siemian ma kombi całe oklejone. Fakt, że nie B6 ale B7 podobne :wink: to sobie podejrzyj jak wygląda :decayed:

Opublikowano

Jakoś te matowe kolory przestały misie podobać. Jak to lata temu wchodziło na rynek to jeszcze w miarę mi się widziało. Zobaczyłem parę wozów na żywo i nawet mając wolną kasę raczej bym nie zainwestował w macik. Prędzej zmienił bym kolor auta ale błyskiem. Przemyśl dobrze sprawe bo to dalej nie tania zabawa jak ma być dobrze zrobione.

Opublikowano

żeby okleić auto folią, pamiętaj że musisz mieć lakier w nienagannym stanie... żadbych głebszych rys, wgniotek - folia nie wybacza, blacharka pod nią musi byc tiptop :wink: Poszukaj bo u Nas na forum masz sporo informacji na temat oklejania folią, o jej zaletach i wadach, jednak moim skromnym zdaniem, jeśli używasz auta na co dzień (jakaś szkoła, praca, zakupy itd. itp...) to szybko Ci się folii odechce jeśli będziesz ją chciał utrzymać w idealnym stanie :wink:

Mat tym bardziej nie wybacza, kumpel okleja auta i jak widziałem jego 350z przed oklejeniem to wyglądało jak po poważnym docieraniu.

Siemiana auto miałem okazje oglądać w Chorwacji i troche poszarpaną miał folię na nadkolach, każde zaczepienie i zarysowanie widać, łatwiej napewno spolerować lakier pastą niż oklejać na nowo element. Kosztowny gips, wolałbym do lakiernika podklepać i zastanowić się nad malowaniem, ale osobiście nie czarny mat, ale jak wiadomo kwestia gustu :decayed:

Pozdro