Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi a6 problem czujnika hamulca migajaca kontrolka swiec pomocy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich milo i serdecznie panowie jestem w berlinie i na wstepie nadmienie ze za naprawe chca 700euro.Moj proble brak swiatel stopu i migajca kontrolka swiec zarowych.Kupilem czujnik nawet dwa w serwisie audi w berlinie podnienilem dalej to samo nie ma swiatel do tego zapalila sie kontrolka esp.Podjechalem do serwisu podlaczyli pod kappa i wyszlo:

-problem z czujnikiem.

Ale czujnik jest nowy 1godzine temu wlozylem wzieli na warsztat i opinia:

komputer glowny padl i nie daje powrotnego sygnalu do czujnika hamulca to raz po drugie powiedzieli ze migajaca kontrolka swiec nie ma nic wspolnego z czujnikiem hamulca czy z hamulcami klucilem sie ze na ale powiedzieli ze idiota jestem i nie ma co robic moga miec racje?czujnik nowy swiatel nie ma to raz dwa wczesniej kontrolka swiec nie mrugala wiec musi byc sygnalem uszkodzenia swiatel nie wiem juz nic podpowiedzie cos prosze.

Opublikowano

sprawdź bezpiecznik , żarówki , następnie miernik lub kontrolka i sprawdź we wtyczce z podpiętym czujnikiem czy jest zasilanie oraz wciskając pedał czy czujnik daje zasilanie na światła i sygnał do sterowników