Goran Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Samochód : Na zimówkach: Na letnich: Koła są prawie identyczne jak oryginał tylko szerokość mają 7.5(oryginał 7) i ET-35(oryginał chyba 45) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 grill OK, lampy fajne :one: ale z pługiem to dałeś po maxach :704: ...szkoda, że śniegu nie ma :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 ladny grill i swiatla ale plug zdejmij jak najszybciej, chyba, ze auto jezdzi w Zarzadzie Drog Miejskich i odsnieza drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goran Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Tak prawde powiedziawszy to nie wygląda to za ciekawie bo nie ma reszty tych spojlerów ale reszta mi sie nie podoba bo wygląda tandeetnie te siateczki itp dlatego potrzebuje zderzak od S4 ale to kwestia czasu jak tylko dorwe to zaloże i dam foty :diabelek: Miałem oryginał od RS4 ale jest szeroki błotników nie mogłem dorwać nie chcialem go naginać bo to tandetnie troche wyglądało i skończyło sie na tym że RSa sprzedałem i założyłem pług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 ciekawy wygląd, ale jak będzie śnieg, to Q by się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 felusie fajne ale czyszczemie ich to masakra :zdziw: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 pokombinuj coś aby w zderzak tez zamontować wzór kratki taki jak w grilu i będzie mniodzio :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 autko ladne tylko felgi 15 bede zamale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zderzak zdejmuj jak najszybciej Cierpliwości w robieniu autka :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goran Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wojtek_A4, hehe chyba faktycznie najwyższa pora to ściągnąć i poszukać "S" jak zdejme to zrobie foty bez tego :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ladna ladna, ale ta "dopinke" sciagnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goran Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 coo zrobić żeby po dodaniu zdjęć były One na początku działu mojaA4 bo jak będa na szarym końcu to nikt ich nie skomentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 coo zrobić żeby po dodaniu zdjęć były One na początku działu mojaA4 bo jak będa na szarym końcu to nikt ich nie skomentuje Dopisac post tak jak wlasnie dopisales i wtedy beda na samej gorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 no i ładnie przodzik wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 teraz przód wygląda fajnie :exclaim: fajne też masz fotele i ..podłokietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Nie no bez dopinki duzoooo lepiej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goran Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 też tak myslę chcę teraz tą oryginalną podpinę ptzód tył pomalować w kolor co Wy o tym sądzicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 też tak mysle chce teraz tą oryginalną podpine ptzód tył pomalować w kolor co Wy o tym sądzicie?? Jezeli to tylko z progami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawajrapa Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Goran, ladne swiatelka i grill no i kubly- poluje na takie, ale ciezko mi jakos idzie, szukam w rozbitych, na niemieckim ebayu, po szrotach, ale nic nie ma... raz znalazlem, ale poprzecierane i w innej tapicerce, pozatym gosciu chcial za nie 800 pln, takze podziekowalem. po szyldach widze ze przyciagnales ja z okolic Kevelaer- ja swoja tez tam kupilem, fajne miejsce, duzo starych dziadkow smigajacych audi od nowosci, blisko do holnadii po tanie paliwo, praktycznie 0 tureckich autoplacow itd z ciekawosci- jakie koszty tego grilla? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goran Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 dawajrapa, Gril już nie pamietam ale w granicach 300-400zł ale warto było Przykładowe ceny z allegro http://moto.allegro.pl/item172328090_audi_s3_s4_rs4_s6_s8_atrapa_gril.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi