sfinks Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Cześć mam w miarę niedużo rozwalony zderzak[spodkanie z psem] ale chcę go odrazu wymienić na taki z otworami na spryskiwacze moje audi to r96 przed liftem może jest taki a jeśli nie to czy mogę zaadoptować po lifcie? a morze ktoś taki posiada i chce sprzedać proszę o doredzenie mi co zrobić :053: wszelkie propozycje mile widziane pozdrawiam wszystkich DOSIEGO NOWEGO ROKU
Gość Murzyn Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 roznice w liftach sa przyklejone w temacie o zakupie kontrolowanym :diabelek: nawet nie trzeba bylo ostro szukac
Krzemyk Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 na twoim mniejscu nie bawiłbym się w zmianę na spryski, kosztują okrurną ilść płynu. jeżeli o lift to jak najbardziej da sie zrobić - ale tak naprawde po co? nie spasuje go blacharz tak idealnie jak leży orginał- zderzaki różnią się ślizgami prowadzącymi i nawet po ich zmianie są niedociągnięcia. Pozdrawiam
sfinks Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2007 Cześć kupiłem coś takiego w temacie aukcji gość źle napisał B5 99-00 ale dalej w opisie jest 95-99 rozmawiałem z nim i to jest właśnie taki jak szukałem -czerwony i ma otwory na spryski które też będe miał [nowe].Załączam link http://moto.allegro.pl/item153569271_audi_a4_b5_99_00_zderzak_przod_.html mam nadzieję że wszystko mi wyjdzie z tymi spryskami POZDRAWIAM
adadur Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zderzak 99-01 ma oznaczenie 8D0807103AA i 8D0807103AB w wersji ze spryskiwaczami, spojler pod zderzakiem: 8D0807110AB.
Rekomendowane odpowiedzi