ppa4 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Hej, Co uniwersalnego, sprawdzonego i bezpiecznego dla drzwi/lakieru itd aby latem moc przewiezc rowery a zima zamontowac boxa? Jakies uchwyty/stelaz i na nie mocowania?? Pomozecie?
tomekhxc Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Bagażnik dachowy Audi A3 8P A4 B6 B7 A6 C6 C5 (3738037962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja mam cos takiego , co prawda w b6 ale jest uniwersalny , rozstaw mozna zmieniac , nie niszczy lakieru drzwi pod tym wzgledem jest ok wada to ze po zimie szlak trafil elementy metalowe poprostu zardzewialy , jesli chcesz cos taniego to moze byc ale moim zdaniem warto dolozyc i kupic cos porzadnego np z amelinium:wink:
zbigor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Mam podobny dylemat z tym że do Avanta i chyba skończy sie na komplecie belek i łap Mont Blanc. ZTCW to ta firma robi oryginały dla Audi. Swoją drogą zastanawiające jest że na alledrogo jest chyba z 10 oryginalnych używanych i nowych bagażników do Q5 i ani sztuki do A4 B8. Z wyglądu to takie same bagażniki.
Rekomendowane odpowiedzi