Marynarz____ Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Siema, tak jak w temacie- mam audi A4 B6 2004 r sedan i mam okazję kupić lusterko fotochromatyczne z czujnikiem zmierzchu w dobrej cenie od audi A4 B6 cabrio. Wiem, że fotochrom zadziała bez problemu ale nie jestem pewien co do czujnika zmierzchu czy będzie działać... W aucie mam seryjnie lusterko fotochrom z czujnikiem zmierzchu i przełącznik świateł z funkcją auto, czyli jak ustawię na auto to jak się na dworzu ściemni to same mi się światła włączają i myśle czy bez przepinania pinów będzie to chodzić jak podłączę lusterko od cabrio?? Lusterka do cabrio i do sedana różnią się numerami i wiem, że w cabrio jest ciut krótsza ta blenda maskująca kabel od lusterka i czy tylko na tym różnice polegają??
wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 A masz numer ? ułatwiło by to sprawe
Marynarz____ Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 tak, chodzi dokładnie o lusterka z kompasem, to z cabrio ma numer 8h0 857 511 A, a to normalne 8e0 857 511 B
wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 wg. mnie pasuje roznice moga byc w długosci oslonki na kable
Marcino87 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Poza osłonka zadnej różnicy nie ma. Wszystko dziala bez problemu Sent from my телефон ---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:34 ---------- Tak samo lusterka z A3 to samo Sent from my телефон
Marynarz____ Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 No to bosko dzięki chłopaki
Rekomendowane odpowiedzi