ppa4 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Cześć, Jakie opcje na przyciemnienie szyb - preferowanie poprzez montaż rolet - ma właściciel sedana ? Rolety ori są zintegrowane z całymi boczkami ?
stefek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Tak, rolety sa zintegrowane w tapicerkach...
ppa4 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 Popraw mnie jeśli się mylę, a jak wygląda sytuacja tego centralnego elementy skóry/tapicerki w boczkach, on jest tam na stałe ? Czyli jeśli mam niestandardowy kolor skóry, na necie nie ma opcji na dostanie tego koloru, więc kupując boczki z roletami musiałbym znaleźć w konkretnie moim kolorze, prawda ? Czy jest jakaś alternatywa do ori rolet ?
dareksu Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Czy jest jakaś alternatywa do ori rolet ? fabrycznie przyciemniane szyby
lendzi Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 mozesz przelozyc tapicerke ze swoich boczkow ja tak zrobilem trzeba od wew str plastikowe spawy porozcinac
Rekomendowane odpowiedzi