Bieniek Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Można to w ogóle kupić?? A całą kolumnę z krzyżakiem??
~adam Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 ja u siebie planuję dorobić ten ślizg plastykowy z jakiegoś metalu ale pewnie po tym zabiegu po jakimś roku luz zrobi się ale w kolumnie, a nie w krzyżaku. mam dwa krzyżaki ale od B5 FL, więc mogę kombinować, w poprzedniej wersji drążek był na wieloklinie i nie było chyba takich problemów przed chwilą złapałem cały drążek w imadło złapałem plastyk kombinerkami i wyszło że plastyk lata na drążku, przy 20cm kombinerkach luz jest na jakieś 2mm przy końcu kombinerek http://zapodaj.net/images/0150b25da45a8.jpg
easymoonrider Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Maglownica wymieniona tydzień temu na używkę po regeneracji, krzyżaki wymienione dziś i nadal stuka. Mechanik rozkłada ręce, a ja jestem bez tysiaka w kieszeni. Twierdzi, że mechanizm wysuwania kierownicy jest ok... chociaż po złapaniu za niego ewidentnie niesie się tam jakieś drganie.Macie jakieś pomysły? Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez easymoonrider
Rekomendowane odpowiedzi