135GL Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nadszedł czas i na mnie w końcu "Madzia" Audi A4 B5 rocznik 1994 silniczek bo tylko tak można powiedzieć o zawrotnym 101 konnym 1,6 kolor płomiennie czerwony w nadwoziu sedan Madzia ma 215 000 przelotu, jeździ na pełnym syntetyku mobila. Na pokładzie znajdziemy klimatronik, audio kompletne oparte na sony x-plod. Nie posiada niestety elektryki szyb choć fajnie by było mieć chociaż z przodu stoi na seryjnych aluskach 15 calowych z nowymi oponami zimowymi pirelli więc trzy najbliższe zimy są moje cóż w planach jest 16 cali na lato i szersza opona, ciemne szyby na tyle coby nikt nie kukał do środka, i jeszcze coś co ją wyróżni jakiś gadżet którego nie ma nikt ale nad nim jeszcze pracuje a teraz kilka fotek mojej niuni tu zaraz po kupnie:) A tu po gruntownym sprzątaniu glince oraz woskach
rysiu2006 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ładna sztuka jakieś większe plany na przyszłość ?? Bezawaryjności
wojtas32 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 No po czyszczeniu i woskowaniu elegancko wyglada powodzenia w modach pozdrawiam
135GL Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 plany na przyszłość hmm następne 200 000 bez awarii:) i tak myślę może jakiś delikatny pakiet stylistyczny... żeby Ją uwydatnić troszkę ale bez przegięć.
Rekomendowane odpowiedzi