biblos Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam jestem posiadaczem A4 od czerwca bierzacego roku. Audik jest z 96 r i ma silnik 1.9 tdi ahu + do tego wstryski 216stki i pół przelot. Na chwile obecna nalatane ma 306tyś km i cały czas rośni;P Audi posiada niespotykany kolor jak dla audi A4. Kod lakieru to LZ1T. Kolor ten czesto występował a audi A6 i A8. Mam nadzieje że wam sie spodoba;) Wyposażenie: -2x poduchy -centralny zamek -regulowana kiera w 2 płaszczyznach -4 elektryczne szyby (rzadko spotykane w tym roczniku) -elektryczne lusterka -szyberdach -podłokietnik tylnej kanapy -ABS -climatronic -wspomaganie kierownicy -przednie lampy dymione Wymienione w czasie mojej eksploatacji: -całe kompletne zawieszenie przednie -przekładnia kierownicza - olej -wszystkie filtry - skrzynia biegów (słaby punkt audi) -kierunki z przodu dymione - lampy tylne od polifta -kiera od s-line - odnowiony lakier z wiadomych przyczyn widocznym na zdj;P (cała była malowana) W najbliższej przyszłości; - turbo od 130(ASZ) - program - fis od polifta -kratki od polifta -lampki w drzwiach -alu 17 od s-line - pełny przelot -Może przyciemnienie szyb Foto: ---------- Post dopisany 24-12-2013 at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany 23-12-2013 at 08:49 ---------- czekam na opinie ;D
Dżordż Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 no kolor ciekawy:wink: lampy przód zmień na zespolone i będzie git:decayed:
luk88spider Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 kolorek faktycznie mało spotykany:wink: tak samo jak 4x elektrikszyben w tym roczniku. Popraw sobie "podłokietnik tylnej klapy" chyba że jest jakieś wyposażenie o którym nie wiem:decayed:
biblos Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 No sory za ta pomyłkę. A jakie alu do tego proponujecie;)
Rekomendowane odpowiedzi