Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

opony 225/35/19 do naciągu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce kupić nowe opony, będzie lekki naciąg :naughty: zastanawiam się co kupić żeby było ciche, przyzwoite na mokrym, wiadomo, że przy naciągu glebie zakup markowych opon za 800zł szt. ma średni sens więc co polecacie, myślałem o nankang, chociaż po głowie chodzą mi kumho i falkeny bo dobrze się naciągają

Opublikowano

800 zł nówki w tej cenie za taki rozmiar ?

Nie licz na jakość.

Opublikowano
  • Autor

za szt.

Opublikowano
:oops: nie doczytałem tego szt
Opublikowano

Na ile cali naciagasz ?

Opublikowano
  • Autor

na 9 cali

Opublikowano

Jeśli chodzi o kumho to mam na tyle model exsta xt (7mm bieżnika) i na mokrym są słabiutkie :thumbdown: Kilka razy zarzuciło mi tyłkiem na zakręcie, gdzie na praktycznie łysych bridgestone potenza nie było mowy o takim czymś... Na wiosnę te opony robią u mnie out :whistling: Co do naciągu to z przodu mam wyżej wymienione bridgestony i na feldze 8,5 cala ładniej widać ten naciąg, niż na kumho. Nie jest jakiś duży, ale jest :decayed:

Opublikowano

Hankook ładnie naciąga się:

7363b56af558.jpg

Tu jeszcze Falken i Kumho, jak dla mnie słabo:

216364d3ad38.jpg

c48fc35fa159.jpg

Też myślałem o takiej oponie, gdyby zmienił na 19" 9J :decayed:

Opublikowano

Też mam Hankooka na dokładnie identycznych parametrach jak Ty chcesz:wink: Żaden to naciąg:wink: Według mnie wygląda(jak na naciąg słabo) a i trzeba uważać na ranty. Jak już to zapodaj 215 albo 205 to będzie wyglądało:kox: Ale hankook jak najbardziej spoko się naciąga i za***iście się spisuje na morkym i na suchym asfalcie:good:

Opublikowano

myślę że z oponaom 205 /35/ na 19 bedzie problem:grin: ale tez się zastanawiam czemu takich nie robia ja bym takie właśnie chciał:decayed:

Opublikowano
  • Autor

mam teraz 225/35/19 naciągniętą jedna sztukę na 9 calach i moim zdaniem jest konkret, więcej nie chce, cały rant odsłonięty :kox:

Opublikowano

szykuje dokładnie tak samo 225 na 9.5 j a 215 na 8.5j :naughty:

Opublikowano
mam teraz 225/35/19 naciągniętą jedna sztukę na 9 calach i moim zdaniem jest konkret, więcej nie chce, cały rant odsłonięty :kox:

No i na tej gumie jeszcze da się podróżować bo 235 obciera:kwasny:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

wiem że hankook są dobre bo miałem kiedyś, ale nie układają się jakoś mega jeśli chodzi o naciąg, no nankang nadaje się idealnie no ale pewnie d*py nie urywają na mokrym, na suchym to każda sobie poradzi, kwestia tego żeby to się ładnie ułożyło bo na jednej gumie naciągu się nie osiągnie a na drugiej bardzo fajny, tak jak pisałem na jednym kole mam już na próbę toyo i jest naprawdę fajny naciąg :kox:

---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ----------

na wcześniejszych rotorach 8,5 cala miałem vredestein s.... coś tam :decayed: i nawet to opięte było ale ta guma robi sporo hałasu moim zdaniem bo cenowo całkiem przywoita w tym rozmiarze, na 215 się nie zdecyduje bo w tym rozmiarze to tylko chyba nankang by został

Opublikowano

ja właśnie myslę nad nankangiem 215/35 hmm ciekawe czy cos warta ta guma

Opublikowano
ja właśnie myslę nad nankangiem 215/35 hmm ciekawe czy cos warta ta guma

Ja chyba 2 sezony do tylu jeździłem nanankangu i jak dla mnie tragedia:facepalm: co chwilą musiałem koła wywazac:kwasny: a felgi wszystkie proste. Może teraz poprawili trochę jakość swoich produktów. Na następny sezon testuje nexena:good:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2