fafnasty Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Witam:hi: trafiło mi sie lusterko fotochromatyczne do mojej b5 wraz z kablami i wszystko co potrzebne do montażu ale jest jeden minus:kwasny: lustro jest ładne ale u góry ma delikatna linie czyli chyba sie wylało widać u samej góry jaśniejszy obszar niż pozostała część foto narazie nie zrobiłem.. ta jaśniejsza część to ok 5% powierzchni. czy lusterko bedzie nadal spełniało swoje zadanie??? czy smietnik?? ---------- Post dopisany 25-12-2013 at 07:58 ---------- Poprzedni post napisany 24-12-2013 at 08:48 ----------
mrogal Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Witam:hi: trafiło mi sie lusterko fotochromatyczne do mojej b5 wraz z kablami i wszystko co potrzebne do montażu ale jest jeden minus:kwasny: lustro jest ładne ale u góry ma delikatna linie czyli chyba sie wylało widać u samej góry jaśniejszy obszar niż pozostała część foto narazie nie zrobiłem.. ta jaśniejsza część to ok 5% powierzchni. czy lusterko bedzie nadal spełniało swoje zadanie??? czy smietnik??---------- Post dopisany 25-12-2013 at 07:58 ---------- Poprzedni post napisany 24-12-2013 at 08:48 ---------- Mam to samo na gorze mam pasek jasniejszy niecaly cm. dol ciemn,lusterko smiec Wysłano z iPhone 5c
fafnasty Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2013 czyli działać nie bedzie??? szkoda
Ali89 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Dokładnie, nic z niego nie będzie - chyba że obudowa
Rekomendowane odpowiedzi