hasik1978 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam, chciałbym pokazac Swój nabytek oooo a4 kupiłem go miesiąc temu.... Silnik 1.8 APT przebieg 122tys obecnie udokumentowany! z Góry sorry za jakość zdjęć dodam nowe! Wyposażenie jakie posiada to: -Wiadomo wspomaganie kierownicy -ABS -ESP -4xElektryczne szybki -2x poduszka -climatronik -Elektryczne lusterka, podgrzewane i elektrycznie skladane -Fabryczny alarm -centralny z pilota (do zaprogramowania pilot bądz wymiany) -dodatki w drzewie no i to chyba wszystko jezeli o czymś nie zapomnialem.. Co Zrobiłem..- a więc tak : jak narazie to zalożylem gaz LOVATO butla 55l na pelnej butli robie ok 520-30 km! wymiana przegubu prawa strona... Zmiana radyjka na JVC KD-r421 no i wymiana filtrów olejów itd.... wymiana postojówek na ledy i podświetlenie tylnej tablicy:)@! Co do zrobienia: klocki tył, wymiana głośników tył na ori OOOO , zrobienie pilota bądz centralki (jak narazie sam nie mogę sobie poradzic z tym) wymiana podświetlenia wewnątrz , Plany: Wiadomo jak najdłuzej jezdzic :D zmiana felg na 16 bądz 17(jezeli 17 to s-liny) ,ori subwoofer w bagazniku wygłuszenie drzwi i myslę o skórze jasnej! Jeżeli macie jakieś pomysly jak ulepszyć wygląd too Pisać)
Rekomendowane odpowiedzi