Skocz do zawartości
IGNOROWANY

pomoc z zakupie wozka, po kradziezy Audi 80 TVN 24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy znalazło by się 36 osób które miały by chęć/ fundusze aby przekazać symboliczne 50zl za które po zbiórce kupiło by się specjalistyczny wózek dla jej niepełnosprawnego dziecka?

Pani tej ukradziono Audi 80 w Wigilie , pech chciał ze w aucie był wózek którego potrzebuje

więcej info na tvn 24

Po dramatycznym apelu do złodzieja znalazł się... darczyńca. Chce kupić nowy wózek Tosi - TVN24

moglibyśmy zebrać te 1800zl i zakupić taki wózek, 50 zł to nie będzie jakaś odczuwalna suma dla nas , zwłaszcza ze na mody wydajemy o wiele więcej a moglibyśmy zrobić dobry uczynek.

Opublikowano

Jestem z okolic Katowic i jestem jak najbardziej ZA ;) może niech chętne konkretne osoby się tutaj wpisują być może szybko uzbiera się te 35-40 osób im więcej osób tym suma dla wpłacającego będzie mniejsza. Jest tylu stałych użytkowników forum że myślę że problemu by nie było z tym aby uzbierać nawet większą ilość osób.

Opublikowano

Znalazł też się skradziony wózek a właściwie złodziej go zwrócił teraz policja sprawdza czy nie zostawił odcisków ...

Opublikowano

przynajmniej miał na tyle jaj żeby oddać wózek i auto

Opublikowano

Złodzieja ruszyło sumienie i w Rudzie Śląskiej znalazło się również Audi tej dziewczyny - informacja z wiadomości Radia Zet