szczygiel_88 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam chciałbym się pochwalić swoją B8 długo poszukiwano . Wcześniej Passat B6 ale teraz tylko i wyłącznie Audi :* - 2.0 TDI 143 KM 2010 - aktualnie 166 tys KM - Skrzynia manual 6 - Reflektory zwykłe aż szkoda ze nie xenon - Kierownica wielofunkcyjna - Klima jednostrefowa, niestety - Navi - MMI 3G karty sd +navi europa - Listwy wewnętrzne alu. - Funkcja telefonu przez Bluetooth - System start/stop - Pakiet oświetlenie - Tempomat - Felgi aluminiowe 16 + oponki zimowe Goodyear Ultragrip 8 - Listwy wokół szyb w kolorze srebrnym - Aplikacje dekoracyjne aluminiowe - Kolor granatowa perła - Podgrzewane lusterka - itp. Zaplanowane zmiany: + polskie menu + black grill- już zrobione + ładna oryginalna 17 lub 18 felgi + podświetlenie tablicy Led- jest już zrobione + podświetlenie w środku Led biała barwa - już zrobione zostało się pochwalić + kierownica od s + doświetlanie zakrętów uaktywnić + zmiana zwykłych żarówek do jazdy dziennej na Led Reszta wyjdzie później czekam na wasze opinie i może coś doradzicie no i kilka foteczek na wstępie Pozdrawiam
lolot Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ładna jak każda b-8ka.Na plus MMI 3G reszta to samo co u mnie:decayed:Gratki zakupu i bezawaryjności:wink:
szczygiel_88 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 Podziękował kolego i też życzę bezawaryjności Mam pytanko miałem tego ASYSTENT ZMIANY BIEGÓW i od jakiegoś czasu nic mi nie pokazuję może ktoś mi podpowie co się stało i jak to włączyć .
szymeniu Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Podziękował kolego i też życzę bezawaryjności Mam pytanko miałem tego ASYSTENT ZMIANY BIEGÓW i od jakiegoś czasu nic mi nie pokazuję może ktoś mi podpowie co się stało i jak to włączyć . W MMI jest opcja w którejś zakładce w CAR sygnalizacja zmiany biegu
szczygiel_88 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 Podziękował kolego i też życzę bezawaryjności Mam pytanko miałem tego ASYSTENT ZMIANY BIEGÓW i od jakiegoś czasu nic mi nie pokazuję może ktoś mi podpowie co się stało i jak to włączyć . W MMI jest opcja w którejś zakładce w CAR sygnalizacja zmiany biegu Podziękował kolego zaraz się pobawie
audib8 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 śliczna, a lampy zawsze można zmienić :
melon31 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Normalnie gdybym widział swoją Gratuluje , życzę szerokiej drogi i bezawaryjności Aaaaa i Szczęśliwego Nowego Roku !!
proximpuh Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Fajna i rocznik też dobry :wink:gratki:thumbup1:
szczygiel_88 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dziękuje koledzy za miłe opinie i czekam na wasze propozycje modów No i też Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku:drunk:
proximpuh Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dziękuje koledzy za miłe opinie i czekam na wasze propozycje modów No i też Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku:drunk:
doradca Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Gartki zakupu, bardzo podobna do mojej z wypadu... Janbedziesz bawił sie już vagiem żeby aktywować doswietlanie to aktywuj test zegarów przy włączanie, łap timer i obniżanie lusterko przy włączeniu wstecznego biegu. Powodzenia w modach i bezawaryjności
szczygiel_88 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Gartki zakupu, bardzo podobna do mojej z wypadu... Janbedziesz bawił sie już vagiem żeby aktywować doswietlanie to aktywuj test zegarów przy włączanie, łap timer i obniżanie lusterko przy włączeniu wstecznego biegu. Powodzenia w modach i bezawaryjności Witam kolego jakoś nie lubię jeździć do tyłu z tymi Lusterkami w bmw bardzo mnie to wnerwia he he i tego chyba u siebie nie będę na razie aktywować . Na razie powoli biorę się za Grill he he żeby była troszkę agresywna :evil: ---------- Post dopisany 04-01-2014 at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany 01-01-2014 at 18:55 ---------- No i jest miał być przed nowym rokiem ale dopiero dziś go dostałem BLACK GRILL A tak już wygląda po zamontowaniu przy niewielkich trudnościach bez demontażu zderzaka po 1,5h udało się i o to na szybko zrobione zdjęcia
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Miałeś malowany ten grill czy kupiłeś oryginalny??
szczygiel_88 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Miałeś malowany ten grill czy kupiłeś oryginalny?? Kupiłem używany oryginał i został oklejony czarno folia mat i jaka jest wasza opinia ???
Pawlo 2004 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 A teraz widzę, że grill jest szary a tylko ramka która była chromowana jest czarna (oklejona) tak?? Wygląda o wiele lepiej niż z chromem... ja szukam całego czarnego grilla.
szczygiel_88 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tak ramka i znaczek Audi jest czarny reszta na razie jest szara ale już w wiosnę będzie cały czarny mam siwe zostanie pomalowane albo tez oklejone jak sie uda ale efekt na razie tez jest chyba fajny w realu wygląda o wiele ładniej . ---------- Post dopisany 13-01-2014 at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany 05-01-2014 at 15:07 ---------- Witam Panowie mam pytanko po woli rozglądam się za felgami już na wiosnę .Jaki byście polecili rozmiar i wzór czekam na wasze opinie .. Pozdrawiam
szczygiel_88 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 zakladaj ROTORY 19" fajny wzór był brany pod uwagę ale ta 19'' to chyba nie na nasze warunki drogowe
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zakładaj, zakładaj. Jak Nie jeździsz plotki drogami to będzie dobrze. Bezawaryjności!
Rekomendowane odpowiedzi