Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Cześć wszystkim, we wrześniu zrobiłem soft w BFB Quattro i chciałem pochwalić się rezultatem. Wyszło zdaje się, że całkiem przyzwoicie, to co jest najbardziej odczuwalne to ewidentnie poprawił się dół, nie trzeba już tak ostro dawać w palnik żeby dynamicznie ruszyć z miejsca co przy Q bywa denerwujące.
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l szkoda ze mocy nie ma do samego odciecia tylko spada od 5k.. ale gratuluje moda
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l szkoda ze mocy nie ma do samego odciecia tylko spada od 5k.. ale gratuluje moda Normalne na seryjnych gratach.
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Jaki koszt całej operacji? Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l szkoda ze mocy nie ma do samego odciecia tylko spada od 5k.. ale gratuluje moda Normalne na seryjnych gratach. Wiem ze normalne niestety boli to większość z nas
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Autor Jaki koszt całej operacji? Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 1200PLN - to chyba taki standard obecnie za auto na seryjnych gratach