tkm Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Witam, panowie. A oto problem: podłączyłem kamerę cofania, która jest w systemie PAL. Z tego co wiem rsne powinien automatycznie rozpoznać i przestawić system (prawda???) Niestety mój sprzęt nie zmienił systemu i obraz jest z paskiem i podwójny. Wydaje mi się, że gdzieś w kodowaniu czy adaptacji widziałem opcję wyboru systemu. Czy ktoś może pomóc ?
Tom A4 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Adapter który masz powinien zmienić sygnał przeszukałem adaptacje i kodowanie i tam nie ma takiej opcji pal czy ntsc
tryczek147 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Sorry za odgrzanie kotleta ale borykam się z tym samym problemem kamera PAL obraz przesunięty i podwójny czy jest na to jakieś rozwiązanie???
lukasn1 Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Nie ma tylko ntsc kamerka ceny już od 70 zł więc tragedii nie ma Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
tryczek147 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Kamera NTSC rozwiązała wszystkie problemy
Rekomendowane odpowiedzi