michail55 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witajcie mam od pewnego czasu taki problem iz resetuja mi sie bixenony podczas jazdy niekiedy kilka razy w ciagu paru kilometrów. co to moze byc
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Resetuja tzn. swieca a pózniej gasza sie ? Jake błedy w 55 xenon ?
michail55 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 wlaczaja sie i wylaczaja podczas jazdy a raczej jakby sie rozswietlaly na nowo poniewaz nie gasna calkiem nie mam vaga musze przekrecic do kolegi by mi to sprawdzil podkresle iz mam cala ori istalacje bixy itd ale nie mam pozycjionowania automatycznego tylko wszystko pod to przygotowane
michail55 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 chyba raczej jest z tym ze wczesniej dzialo sie raz na jakis czas a teraz sie nasiliło na najblizszym spocie kogos poprosze o sprawdzenie vagieem o co tam chodzi
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jak nie masz samopoziomu to bix dokładany . Cos w instalacji pewnie puszcza .
michail55 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 tak z tym ze caly bix jest w orginale do tego clh i drl wiec brak tylko samopoziomu
wrclaguna Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wklej tu błedy ze sterownika 55 xenon jak masz
Gwerty Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 myśle ze błędów nie będzie. a na 90% kończą się palniki. to już któraś b7 z takimi objawami.
michail55 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 dziwny temat mnie sie zawsze wydawalo ze jak sie koncza palniki to "sieja" ja sie obawiałem iz to przez przetwornice sie tak dzieje
Rekomendowane odpowiedzi